Go Short On Tour

Duur: 90 minuten

Special

Op 20 juni is het officieel de langste dag van het jaar, maar ook de kortste nacht. Die avond brengen we dan ook in samenwerking met Go Short, het Nijmeegse filmfestival voor de korte film, een speciaal programma naar GIGANT met daarin vijf hoogtepunten van hun evenement van afgelopen april:

Waking Up in Silence – Regie: Mila Zhluktenko and Daniel Asadi Faezi

Een zomerdag in een voormalige Duitse kazerne: kinderen die gedwongen zijn Oekraïne te ontvluchten, hebben hier hun toevlucht gevonden. In hun games ontdekken ze militaire symbolen uit het verleden en koppelen deze aan hun huidige ervaringen.

Beautiful men – Regie: Nicolas Keppens

Drie kale broers reizen naar Istanbul voor een haartransplantatie. Ze zitten met elkaar vast in een hotel ver van huis en hun onzekerheden groeien sneller dan hun haren.

Butterfly – Regie: Suncana Brkulj

Een gemeenschap van tuinwezens draagt ​​allemaal bij aan de stroom van het leven met behulp van water uit een fontein. Wanneer een vlinder vast komt te zitten in de fontein, worden ze geconfronteerd met een onbekende situatie.

Magnifica: Passive Intruder – Regie: Ville Koskinen

Magnifica is een korte documentaire over de ontmoetingen tussen Finse cottagers en de mysterieuze soort Pectinatella Magnifica. De film observeert de mensen die geconfronteerd worden met de nieuwe onbekende verschijning en hun pogingen om van de ongenode bezoeker af te komen.

Queen Size – Regie: Avril Besson

Vanochtend heeft Marina een afspraak met Charlie om haar een matras te verkopen. Vanavond annuleert ze haar vliegtuig naar Réunion. Maar dat weten ze nog niet.

Het programma duurt bij elkaar 90 minuten.

Let op: de films zijn Engels ondertiteld.

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 11,50
Cineville € 0,00
Vriend € 8,50
Kinderen t/m 13 jaar € 6,00

Tickets & tijden

Donderdag 20 juni

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement