Ghost: Rite Here Rite Now

Geregisseerd door Alex Ross Perry

Acteurs: Alan Ursillo, Maralyn Facey, Ashley McBride, Kevin "Jesus" Kaufmann

Duur: 145 minuten

Gesproken taal: Engels

musical
Special

Gefilmd tijdens twee uitverkochte concerten van Ghost in het Kia Forum in Los Angeles, is Rite Here Rite Now zoveel meer dan alleen een concertfilm. De allereerste film van Ghost combineert het betoverende live-optreden met de verhaallijnen en plotpunten uit de langlopende webisode-serie van de band.

Het resultaat is een volstrekt unieke fantasmagorische mix: levendige en tastbare uitvoeringen van favorieten uit alle Ghost albums, inclusief het RIAA platina-gecertificeerde “Mary On A Cross”, komen in dit filmdebuut samen met de welbekende gezichten uit de band.

Of je nou een toegewijde volgeling bent die gekoesterde herinneringen van het Ghost-concert wil herbeleven, of hoort bij de nieuwsgierige nieuwkomers, Rite Here Rite Now plaatst je midden in de actie: telefoons wegdoen en in het moment zijn – compleet betoverd en in de ban van dit bombastische en tegelijkertijd intieme cinematografische portret van Ghost.

Wil je als Cineviller naar deze film? Dat kan! Reserveer dan zoals gebruikelijk je filmticket en reken bij het afhalen van je filmticket aan de balie een supplement van €3,50 af. 

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 14,50
Cineville € 0,00

Tickets & tijden

Zondag 23 juni

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement