Hit Man

12plus angst geweld groftaalgebruik

Geregisseerd door Richard Linklater

Acteurs: Glen Powell, Adria Arjona

Duur: 115 minuten

Gesproken taal: Engels

komedie

Professor Gary Johnson (Glen Powell) werkt als undercoveragent voor de politie van New Orleans, en doet zich voor als huurmoordenaar. Zijn baan wordt een stukje ingewikkelder als hij gevoelens krijgt voor een van zijn potentiële klanten, Madison. Als Madison verliefd wordt op een van Gary’s alter ego’s, de mysterieuze en sexy Ron, zorgt hun affaire voor een opeenvolging van leugens, bedrog en escalerende belangen.

Hit Man is de nieuwste film van Richard Linklater, regisseur achter geliefde films als Boyhood, Dazed and Confused en de romantische trilogie bestaande uit Before Sunrise, Before Sunset en Before Midnight. En ondanks dat de titel doet vermoeden dat Hit Man een actiefilm is, is het dat niet. De film is een karakterkomedie, met de voor Linklater typische scherpe dialogen, gebaseerd op een journalistiek artikel uit 2001 geschreven door een gezamenlijke vriend. Het artikel ging over een man die voor de politie een undercoverbaan als zogenaamde huurmoordenaar aanneemt, maar juist in die gedaante zijn menselijkheid terugvindt.

De hoofdrol wordt gespeeld door opkomende ster Glenn Powell (eerder dit jaar te zien in de zeer populaire romantische komedie Anyone But You), die het script samen met Linklater schreef.

Ook te zijn bij ontbijt & Film op 26 mei!

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 11,50
Cineville € 0,00
Vriend € 8,50
Kinderen t/m 13 jaar € 6,00
Film & Pizza van de Pizzabakkers € 19,00

Tickets & tijden

Vandaag
Donderdag 30 mei
Vrijdag 31 mei
Zaterdag 01 juni
Zondag 02 juni
Maandag 03 juni
Woensdag 05 juni

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement