Nomadland

all angst groftaalgebruik

Geregisseerd door Chloé Zhao

Acteurs: Frances McDormand,Bob Wells,Linda May,David Strathairn,Swankie

Duur: 108 minuten

Drama
IMDB logo 7.4 op basis van 105,623 reviews

Na de economische ondergang van haar bedrijf op het platteland van Nevada gaat Fern (Frances McDormand) met een bus op pad om de wereld te verkennen als een moderne nomade. In Nomadland, de derde speelfilm van Chloé Zhao, spelen echte nomaden Linda May, Swankie en Bob Wells de mentoren en vrienden die Fern steunen tijdens haar ontdekking van het Amerikaanse westen.
Nomadland is de winnaar van twee Golden Globes: voor Beste Film (Drama) en voor Beste Regisseur (Chloé Zhao).

Een weekend lang de winnaars van de Oscars bekijken!
Zeker weten dat je een film kijkt die je bijblijft? Op 12 & 13 juni zie je een heel weekend lang deze Oscarwinnaars in onze filmzalen!
Te zien zijn: Voorpremières van: The Father met door ouderdom getergde Anthony Hopkins en het Koreaanse Minari, waarin een Koreaanse familie hun Amerikaanse droom najaagt.
Ook te zien, 3-voudig Oscar Winnaar Nomadland, het op waarheid gebaseerde Judas and the Black Messiah, de wraakthriller Promising Young Woman en het indringende portret van een metal drummer die langzaamaan zijn gehoor verliest in The Sound of Metal.

Jouw bezoek aan GIGANT
Wij zijn ontzettend blij je weer welkom te mogen heten in onze filmzalen. Op dit moment hebben onze filmzalen een beperkte capaciteit i.v.m. de 1,5 m maatregel. Wil je verzekerd zijn van een plek wacht dan niet te lang met het kopen van jouw filmticket.

Kijk voor meer informatie over de maatregelen die wij nemen en jouw bezoek aan GIGANT op deze pagina.

Trouw
“Een diep ontroerende roadmovie.”
VPRO
“Poëtisch meesterwerk en een indrukwekkende hoofdrol van McDormand. Winnaar van drie Oscars (beste film, regie en vrouwelijke hoofdrol).”
AD
“Op een enkeling na, speelt iedereen min of meer zichzelf, wat de film een ongekende authenticiteit geeft.”
Volkskrant
“Schitterend gefilmd tegen het decor van overweldigende, onherbergzame landschappen, met eindeloos besneeuwde vlakten, ruige bergen en een rotsachtige woestijn.”
Filmkrant
“Een beeldbepalende film over de tragedie van hedendaags Amerika.”
Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 10,50
Cineville € 0,00
Vriend € 7,00
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00
Culture Club € 0,00

Tickets & tijden

Zondag 27 juni
Dinsdag 29 juni
Donderdag 01 juli
Zondag 04 juli
Maandag 05 juli