Buitenfilm: La dea fortuna

Geregisseerd door Ferzan Özpetek

Acteurs: Stefano Accorsi,Silvia Ranfagni,Gianni Romoli

Duur: 114 minuten

Special

3x Film kijken onder de sterren
24, 26, & 28 augustus

Niets zo bijzonder als een film onder de sterren! De Buitenfilm is weer terug dit jaar, zij het wel in een iets andere vorm dan je gewend bent. Dit jaar organiseren we in de laatste week van augustus drie avonden lang filmvertoningen in de buitenlucht op het Van Reekumplein achter GIGANT. We hebben 3 mooie films geprogrammeerd en elke avond wordt geheel in het thema van de film vormgegeven! Echt een uniek avondje uit.

Kleine tip! Wil je verzekerd zijn van een plek, wacht dan niet te lang met het bestellen van je tickets want het aantal plaatsen is beperkt!

LA DEA FORTUNA
Alessandro en Arturo zijn al meer dan vijftien jaar samen. De passie is uit de relatie geraakt en ze praten zelfs over uit elkaar gaan. Dan op een dag staat hun vriendin Annamaria voor de deur. Ze moet een paar dagen naar het ziekenhuis en vraagt of ze op haar kinderen willen passen. De komst van de twee verstoort hun dagelijkse ritme, maar de verantwoordelijkheid voor de twee kinderen zorgt ook voor een onverwachte wending in hun leven.

Tijdens deze Italiaanse Buitenfilm waan je je even in Italië met drankjes, hapjes in een setting a La Dolce Vita!

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 9,00
Cineville € 0,00
Vriend € 7,00
Culture Club € 0,00

Tickets & tijden

Donderdag 26 augustus