Boek & Film | The Zone of Interest

12plus angst discriminatie

Geregisseerd door Jonathan Glazer

Acteurs: Sandra Hüller, Christian Friedel, Ralph Herforth, Max Beck

Duur: 106 minuten

Boek & Film Drama
Special

Première

Voor liefhebbers van goede literatuur en de betere films bieden GIGANT en CODA de serie Boek & Film aan: een mooie gelegenheid om actuele boekverfilmingen te zien!

Deze avond wordt Boek & Film begeleid door filmwetenschapper, schrijver en programmamaker Gerlinda Heywegen. De avond begint om 19.30 uur met een inleiding door Gerlinda, vervolgens gaat u de film kijken.

Kaarten voor Boek & Film kosten €16,50/€14,- (vrienden van GIGANT en CODA-pashouders).

Wil je als Cineviller naar Boek & Film? Dat kan! Reserveer dan zoals gebruikelijk je filmticket en reken bij het afhalen van je filmticket aan de balie een supplement van €5,50 af. 

TIP!
Het boek is (in beperkte oplage) te leen in de CODA Bibliotheek.


The Zone of Interest

The Zone of Interest is de nieuwe film van Jonathan Glazer, bekend van Under the Skin, met een fenomenale hoofdrol van Sandra Hüller (Toni Erdmann).

In The Zone of Interest wonen de commandant van Auschwitz, Rudolf Höss (Christian Friedel), en zijn vrouw Hedwig (Sandra Hüller) met hun gezin naast het concentratiekamp. Daar proberen ze hun gezinsleven vorm te geven en een ideale wereld te creëren tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Jonathan Glazer won voor de film de Grand Prix van Cannes. Deze tweede prijs van het festival werd toegekend door de jury onder leiding van Ruben Östlund en werd hem overhandigd door niemand minder dan regisseur Quentin Tarantino.

The Zone of Interest is een vrije adaptatie van het gelijknamige boek van Martin Amis.


Alle Boek & Film avonden


Passe-Partout

Wil jij naar alle Boek en Film avonden van dit seizoen? Koop dan een passe-partout. Je betaalt dan voor 7 avonden in plaats van 8!

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 16,50
Cineville € 0,00
Vriend € 14,00

Tickets & tijden

Dinsdag 13 februari
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...