Bökkers

vrijdag 03 juni

Laatste kaarten

Dit concert is verplaatst van 20 november 2020 en 19 november 2021 naar 3 juni 2022 n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Gekochte kaarten blijven geldig voor de show op 3 juni 2022. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

Bökkers blif Bökkers! Zanger Hendrik Jan Bökkers heeft een nieuwe bezetting om zich heen verzameld waarmee hij weer gaat optreden en nieuwe muziek gaat opnemen. Nadat de band vorig jaar bekendmaakt dat de bandleden hun eigen weg zouden inslaan ging zanger Hendrik-Jan direct op zoek naar een nieuwe bezetting. “We zijn klaar om uit de startblokken te schieten! Het spelen van keiharde rock ’n roll in tenten, discotheken, op festivals en kermissen vind ik nog steeds één van de mooiste dingen om te doen. Ik wil door met de band, dit is nog lang niet klaar.”

Terwijl het geen doel op zich was, vond hij de versterking binnen enkele postcodes van zijn woonplaats. Naast Hendrik Jan bestaat de band uit Jeroen Sweers (toetsenist), Jim Zwinselman (gitarist), Bart Petter (bassist) en Stef Hoekjen (drummer). “Vooropgesteld dat deze jonge honden allemaal steengoed zijn, wordt onze sound ook breder, dit geeft muzikaal nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld in onze theatertours en dat is ontzettend tof!” Dit betekent overigens niet dat de herkenbare Bökkers-sound overboord wordt gegooid. “Integendeel! Bökkers blif Bökkers! Hier zijn de bekende nummers uit het Bökkers repertoire een onmiskenbaar onderdeel van. Dit wordt aangevuld met nieuw werk en hier en daar blijven we een enkel nummer van Jovink en Normaal spelen. Het wordt weer ouderwets knappen! De tap draait straks weer overuren, de planken zullen uit het podium krullen en het publiek zal na ons optreden hondsmoe maar dolgelukkig zijn. Wij zijn er klaar voor.“, aldus Hendrik Jan Bökkers.

Bokkers draait al meer dan tien jaar mee en bracht meerdere albums uit, gezongen in het Salland’s dialect. De band scoorde een Top2000-hit met ‘Iederene Hef Een Reden’ en is bekend van nummers als ‘Annie Uut De Bochte’ en ‘Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet’. De band speelde honderden shows in het land en speelde ondermeer op Zwarte Cross, Concert at SEA en Paaspop.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 20,50
Vriend € 18,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 03 juni 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 03 juni