What’s Love Got to Do with It?

12plus drugs groftaalgebruik

Geregisseerd door Shekhar Kapur

Acteurs: Emma Thompson,Lily James

Duur: 148 minuten

komedie romantiek
Special

Première

Speciale voorpremière i.s.m. met Ladies Circle Nederland.

Ladies Circle Nederland zet zich met de campagne Zuur he in om €400.000 op te halen voor Campagneteam Huntington en de Vereniging van Huntington. De ziekte van Huntington is een dodelijke, erfelijke ziekte met symptomen van Alzheimer, Parkinson en ALS. Je hebt 50% kans om het te krijgen als één van je ouders het gen draagt.  

Met het opgehaalde geld wil Ladies Circle Nederland educatie en ondersteuning mogelijk maken voor gezinnen die te maken krijgen met Huntington. Daarnaast zamelen ze dit geld in voor onderzoek naar een geneesmiddel, iets dat hard nodig is aangezien dat er op dit moment nog niet is voor deze slopende ziekte. 

Zuur he is een tweejarig project van Ladies Circle Nederland. Kijk voor meer informatie op de website.

Entreeprijs: € 27,50

Inloop 13:15 // Start film 14:00


What’s Love Got to Do with It?

Hoe vind je een blijvende liefde in de wereld van vandaag? Voor documentairemaakster en dating-app-verslaafde Zoe (Lily James) heeft het naar rechts swipen alleen maar een eindeloze stroom Mr Wrongs opgeleverd, tot ongenoegen van haar excentrieke moeder Cath (Emma Thompson). Zoë’s jeugdvriend en buurjongen Kaz (Shazad Latif) volgt het voorbeeld van zijn ouders en kiest voor een gearrangeerd huwelijk (of “huwelijk met hulp”) met een mooie en stralende bruid uit Pakistan. Terwijl Zoe zijn hoopvolle reis van Londen naar Lahore filmt om te trouwen met een vreemdeling, gekozen door zijn ouders, begint ze zich af te vragen of zij misschien iets te leren heeft van een heel andere benadering van het vinden van liefde.

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 27,50

Tickets & tijden

Zaterdag 11 februari
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement