Vogelhuis Verhaaltjes | Alle leeftijden

all

Geregisseerd door Célia Rivière

Acteurs: Sem Thuis (Stem), Amber Beishuizen (Stem)

Duur: 45 minuten

animatie Kinderfilm
Kinderfilm

In de herfstvakantie (16 t/m 24 oktober) vertonen we in ons filmtheater elke dag vanaf 13:00 uur beestachtig leuke kinderfilms voor kids van alle leeftijden. Extra leuk: voor en na de film kun je in onze foyer terecht om lekker te knutselen. Je maakt bijvoorbeeld een animatiewiel, maskers van Anansi, een flipboekje en kosmoskijker! 


Het is heerlijk om verhaaltjes voor te lezen! Maar het is nog veel leuker om te kijken en te luisteren! De illustraties van prachtige prentenboeken komen tot leven. Dit zijn negen verhaaltjes voor kinderen verzameld in 45 minuten geanimeerde beelden over vogeltjes die vliegen, fluiten, tsjilpen en die bijzondere avonturen beleven.

Jouw bezoek aan GIGANT

Sinds 25 september is de 1,5 meter-maatregel vervallen. Wij mogen vanaf nu bezoekers ontvangen zonder dat de 1,5 meter geldt. Daarbij zijn wij wel verplicht om te werken met een coronatoegangsbewijs voor bezoeker van 13 jaar en ouder. We vragen je om het coronatoegangsbewijs, samen met je ID, te tonen bij de ingang van GIGANT. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs is hier te vinden

Cinemagazine
“Een tot leven gewekt prentenboek.”
Filmkrant
“De Franse regisseur Célia Rivière doet iets wat je niet zo vaak ziet. Ze brengt het echte voorleesgevoel over in een fantasierijke animatiefilm, perfect op maat voor de kleintjes.”
Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 5,00
Cineville € 0,00
Vriend € 5,00
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00
Culture Club € 0,00

Tickets & tijden

Morgen