Pink Moon

Duur: 90 minuten

Special

Speciale vertoning i.h.k.v. de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg.

Als Iris volkomen onverwachts van haar vader Jan te horen krijgt dat hij genoeg heeft van het leven en ermee wil stoppen, wordt ze gedwongen de totale absurditeit van de situatie onder ogen te komen. Terwijl de vastgelegde datum nadert, besluit Iris om van het schijnbaar geoliede draaiboek van haar broer af te wijken. Ze probeert met alle macht een antwoord bij haar vader los te krijgen op de enige vraag die er voor haar toe doet: waarom?

In deze film ligt het accent op het relationele aspect van afscheidnemen. Ook bij een zelfgekozen levenseinde gaat het niet alleen om jezelf, maar juist om je relaties. Zij moeten verder na de keuze die door jou is gemaakt.

Na afloop van de film is er een nagesprek met Eline Verbruggen, geestelijk verzorger bij het Centrum voor Levensvragen Oost-Veluwe. Eline draagt er graag aan bij om een zelfgekozen levenseinde uit het morele taboe te halen. 

Door de samenwerking van GIGANT met het netwerk palliatieve zorg en het Centrum voor Levensvragen Oost-Veluwe kunt u de film met korting bezoeken. Voor 7 euro krijgt u een toegangskaartje en een kop koffie of thee voor aanvang van de film. 

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 7,00
Cineville € 0,00
Vriend € 7,00
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00

Tickets & tijden

Donderdag 06 oktober
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement