Land

angst groftaalgebruik

Geregisseerd door Robin Wright

Acteurs: Robin Wright,Demián Bichir,Kim Dickens,Sarah Dawn Pledge

Duur: 90 minuten

Drama
IMDB logo 6.6 op basis van 4,022 reviews

Land is het filmregiedebuut van de veelgeprezen actrice Robin Wright (House of Cards), een aangrijpend verhaal over een vrouw die op zoek gaat naar de zin van haar leven in de uitgestrekte wildernis van Amerika. In de nasleep van een hartverscheurende gebeurtenis, voelt Edee (Wright) zich niet meer verbonden met de wereld die een vreemde plek voor haar is geworden. In deze onzekerheid trekt ze zich terug en vertrekt ze in haar eentje naar de prachtige, maar meedogenloze wildernis van de Rocky Mountains. Nadat een lokale jager (Demián Bichir) haar redt van de dood, moet ze een manier vinden om haar leven opnieuw op te pakken.

Jouw bezoek aan GIGANT
Wij zijn ontzettend blij je weer welkom te mogen heten in onze filmzalen. Op dit moment hebben onze filmzalen een beperkte capaciteit i.v.m. de 1,5 m maatregel. Wil je verzekerd zijn van een plek wacht dan niet te lang met het kopen van jouw filmticket.

Kijk voor meer informatie over de maatregelen die wij nemen en jouw bezoek aan GIGANT op deze pagina.

NRC
“Minimalistisch, herkenbaar en toch uniek.”
AD
“Het kalm vertelde drama Land heeft een minimum aan plot en een maximum aan vergezichten.”
Volkskrant
“De manier waarop Edee zichzelf in de nesten heeft gewerkt is niet alleen naïef, het heeft ook iets verwends: alsof de wildernis in dienst moet staan van haar lijden.”
Filmkrant
“Wright maakte een solide, technisch perfecte film. Ze is duidelijk in bezit van de juiste gereedschappen en kwaliteiten – anders dan haar hoofdpersoon op de berg.”
Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 10,50
Cineville € 0,00
Vriend € 7,00
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00
Culture Club € 0,00

Tickets & tijden

Morgen
Maandag 28 juni
Dinsdag 29 juni
Woensdag 30 juni
Donderdag 01 juli
Vrijdag 02 juli
Zaterdag 03 juli
Zondag 04 juli
Maandag 05 juli
Dinsdag 06 juli
Woensdag 07 juli