Kleine All | Pyjamaontbijt & film

animatie
Special

Kinderfilms in de voorjaarsvakantie!

In de voorjaarsvakantie (25 februari t/m 5 maart) vertonen we in ons filmtheater elke dag de leukste kinderfilms. En op deze dinsdag rol je zo je bed uit en onze foyer in voor een heerlijk pyjama-ontbijtje voorafgaand aan de film. Natuurlijk kun je ook naar de film komen zonder bij GIGANT te ontbijten. Je betaalt dan alleen je filmkaartje.

Kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene naar de film en het ontbijt.

Aanvang ontbijt: 9.00 | Aanvang film: 10.00 

Prijs ontbijt: € 7,-

Elk ontbijt bestaat uit een tasje met: bolletje kaas, krentenbol, ontbijtkoek, sapje en een stuk fruit. En voor de ouders is er ook gratis koffie en thee tot de film begint.

Let op: Na het kiezen van je plaatsen kun je vervolgens je ontbijtje toevoegen aan je winkelmandje. Het ontbijt is te bestellen tot vrijdagmiddag 24 februari 13:00 uur.


Kleine All: de menselijke antenne

Op een eenzame zomervakantie wordt de introverte All (11) overgehaald om op te treden als een menselijke antenne voor zijn oude UFO-geobsedeerde buurman die denkt dat er een enorme invasievloot vanuit de ruimte onderweg is. Maar wat ze vinden is niet bepaald een enorme invasievloot. Wanneer de gammele antenne constructie instort, wordt All maar ternauwernood gered door het buitenaardse meisje Britney, die een schoolproject doet over de primitieve mensheid. Nu moet All haar helpen thuis te komen, terwijl ze gefascineerd raakt door dit kleine voorbeeld van de menselijke soort: waarom blijft deze jongen zeggen dat het goed met hem gaat, ook al zijn zijn ouders net gescheiden. Is dat hoe alle kleine mensen werken?

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 8,50
Cineville € 0,00
Vriend € 8,50
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00

Tickets & tijden

Dinsdag 28 februari
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement