Buurman & Buurman: Bakken en grillen | Pyjamaontbijt & film

all angst

Geregisseerd door Marek Beneš

Acteurs: Kees Prins,Siem van Leeuwen

Duur: 60 minuten

Gesproken taal: Nederlands

animatie familiefilm
Special

Kinderfilms in de voorjaarsvakantie!

In de voorjaarsvakantie (25 februari t/m 5 maart) vertonen we in ons filmtheater elke dag de leukste kinderfilms. En op deze dinsdag rol je zo je bed uit en onze foyer in voor een heerlijk pyjama-ontbijtje voorafgaand aan de film. Natuurlijk kun je ook naar de film komen zonder bij GIGANT te ontbijten. Je betaalt dan alleen je filmkaartje.

Kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene naar de film en het ontbijt.

Aanvang ontbijt: 9.00 | Aanvang film: 10.00 

Prijs ontbijt: € 7,-

Elk ontbijt bestaat uit een tasje met: bolletje kaas, krentenbol, ontbijtkoek, sapje en een stuk fruit. En voor de ouders is er ook gratis koffie en thee tot de film begint.

Let op: Na het kiezen van je plaatsen kun je vervolgens je ontbijtje toevoegen aan je winkelmandje. Het ontbijt is te bestellen tot vrijdagmiddag 24 februari 13:00 uur.


Buurman & Buurman: Bakken en Grillen!

Buurman & Buurman zorgen weer voor veel chaos in hun nieuwe avontuur Buurman & Buurman: Bakken en Grillen! Dit keer bedenkt het onhandige duo originele oplossingen voor het maken van eten, alleen gaat dat niet altijd even makkelijk… Zo besluiten de buurmannen een barbecue te organiseren, maar hoe doe je dat als de grill niet goed werkt? Dan maak je er toch zelf een! Ook wordt er op een originele manier ijsblokjes en brood gemaakt. Als de klunzige buurmannen na het kijken van een eigen gemaakte 4D -film weer aan het werk gaan en de garagedeur willen maken, sluiten ze zichzelf op. Kortom: er is weer ontzettend veel te beleven met de vrolijke buurmannen. Bekijk het allerlaatste avontuur nu in de bioscoop, a je to!

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 11,00
Cineville € 0,00
Vriend € 8,50
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00

Tickets & tijden

Dinsdag 28 februari
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement