100UP

all angst

Geregisseerd door Heddy Honigmann

Duur: 93 minuten

documentaire
IMDB logo 7.6 op basis van 14 reviews

In 100UP ontmoet regisseur Heddy Honigmann een kleurrijke verzameling 100-plussers uit verschillende delen van de wereld. Ze hebben al meer dan een eeuw geleefd en waren getuige van grote historische gebeurtenissen, maar in plaats van in het verleden te blijven hangen, kijken ze vooruit. Met de klok die onverbiddelijk doortikt, houden deze honderdjarigen vast aan het leven, stellen nieuwe doelen met een joie de vivre, en weigeren toe te geven aan het verval van hun lichamen. De tijd is zowel hun vijand als hun vriend. Ze hebben ziekten overwonnen, partners verloren en sommigen overleefden zelfs hun eigen kinderen. Toch zijn deze actieve, nieuwsgierige en creatieve 100-plussers verbazingwekkend goed in het starten van elke nieuwe dag.

Jouw bezoek aan GIGANT
Wij zijn ontzettend blij je weer welkom te mogen heten in onze filmzalen. Op dit moment hebben onze filmzalen een beperkte capaciteit i.v.m. de 1,5 m maatregel. Wil je verzekerd zijn van een plek wacht dan niet te lang met het kopen van jouw filmticket.

Kijk voor meer informatie over de maatregelen die wij nemen en jouw bezoek aan GIGANT op deze pagina.

VPRO
“De levenslust van de hoofdpersonen is erg inspirerend.”
NRC
“Hun geheim en dat van Honigmann zelf: altijd nieuwsgierig blijven naar de wereld om hen heen.”
Volkskrant
“Op meerdere manieren biedt 100UP een les: het kan soms geen kwaad om goed te luisteren naar mensen die hun sporen hebben verdiend.”
Filmkrant
“Zachtmoedige documentaire vol levensvreugde: ouder worden is ook je blijven ontwikkelen, levenservaring doorgeven of je inzetten voor een betere wereld.”
Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 10,50
Cineville € 0,00
Vriend € 7,00
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00
Culture Club € 0,00

Tickets & tijden

Vandaag
Maandag 28 juni
Dinsdag 29 juni
Woensdag 30 juni