The Rocky Road – Damhsa Craic

zaterdag 20 april

Volgens het Ierse lied leidt de Rocky Road naar Dublin, in deze show neemt Damhsa Craic jullie mee over hobbelige wegen naar allerlei plekken over de wereld. Met traditionele songs en jigs & reels brengt de band oude en nieuwere Keltische reisverhalen over geslaagde en minder geslaagde liefdes, piraterij, oorlog en de liefde voor de hometown uhm geboorteplaats. Zanger Innes voegt daar als ervaringsdeskundige met zijn Schotse accent een pittig accent aan toe.

De show wordt opgeluisterd met foto- en videobeelden die het karakter van de verhalen ondersteunen. Daarnaast werkt de band samen met Eoin uit Ierland die Uilleann pipes speelt, een doedelzak die harmonieuzer en zachter klinkt dan de Schotse doedelzak. Hij versterkt de authentieke sfeer met zijn muzikale bijdragen.

Damhsa Craic is een Apeldoornse muziekgroep die sinds 2019 Keltische muziek brengt op de regionale podia. Als de groep het podium opkomt waan je je binnen een paar minuten in een Ierse pub, zelfs zonder het genot van een pint Guinness. 

Deze sfeer brengen we nu naar het theater, laat u zich onderdompelen?

Deur open 19:45 uur.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 12,50

Tijden

za 20 april 20:00

Locatie

Theaterzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 20 april
20:00Geen tickets

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement