RAZ Jazz Award

zondag 25 september

Bespeel je een instrument of zing je? Lijkt het je gaaf om mee te spelen/zingen met een echte Bigband? Vind je het cool om voor meer dan 150 mensen in een professioneel theater op te treden? Ben je tussen de 10 en 25 jaar en wil je daarbij ook nog eens de kans krijgen om een masterclass te winnen? Meld je dan aan voor de RAZ Jazz Award 2022

Hoe?

Meld je aan via het inschrijfformulier. Uit de aanmeldingen wordt op volgorde van binnenkomst een selectie gemaakt.

Voor het RAZ Jazz concert op 25 september tussen 14.00 en 15.00 uur in de Theaterzaal van GIGANT ga je met de BigBand Apeldoorn 2 keer oefenen. Meteen na het concert bepaalt een professionele jury wie de winnaars zijn.

Wat?

Ben je uitgekozen, dan wordt in overleg met jou, je docent en BigBand Apeldoorn 2 á 3 songs op jouw niveau geselecteerd om te spelen.

Het repertoire zal deels op noten zijn, maar waarschijnlijk  ook een stukje geïmproviseerd. Dat maakt het naast extra spannend en extra leuk.

De repetitiedata met de BigBand zijn: 5 en 19 september van 20.00-21.00 uur in de Mheenschool aan de Thormentielstraat.  Het concert is op 25 september, 14.00 uur.

Wat je kunt winnen?

Om met zo’n machtig orkest achter je te schitteren in een mooie zaal vol publiek is al een geweldige ervaring, maar daarna kun je ook nog een masterclass te winnen. (Afhankelijk van je instrument wordt daarvoor iemand  met een landelijke uitstraling benaderd.)

Meer info? Mail dan naar André Jansen:  a.jansen@gigant.nl

De RAZ Jazz Award wordt mede mogelijk gemaakt door Rotary Apeldoorn Zuid en BigBand Apeldoorn

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 10,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

zo 25 september 14:00

Locatie

Theaterzaal

Tickets & tijden

Zondag 25 september
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement