IkToon | Twee glazen uit dezelfde bron

vrijdag 16 juni

In emotioneel verhitte en polariserende tijden biedt de improschool Apeldoorn heerlijk verkoelende catharsis. In samenwerking met GIGANT, IkToon, Eefke Duin, improtheatergroep ‘rechts van het midden’ en de cursisten van de cursus ‘improductie’ presenteert improschool Apeldoorn twee voorstellingen op één avond.

Het familieportret
Altijd hetzelfde liedje

Familie, je kan er niet mee overweg maar je kan ook niet zonder, ze zitten altijd aan je vast. Soms is een familie etentje een warme deken waar alle kreukels even gladgestreken worden. Maar wat als het de apotheose is van alle interne conflicten? Wat als alle grieven die voorheen onbesproken bleven dan ineens uitgesproken werden? De cursisten van de improschool zoeken het uit in een spiksplinternieuwe geïmproviseerde eenakter geïnspireerd op de familieopstelling. U brengt een nummer uit uw spotifylijst in dat u beweegt en zij creëren er een family op. Want iedere familie danst toch op zijn eigen muziek?

In samenwerking met Eefke Duin (begeleider van familieopstellingen).

In Memoriam
Een schaamtevolle voorstelling gemaakt vanuit improvisaties

Improvisatietheatergroep Rechts van het midden presenteert tijdens “Uit dezelfde bron” na de pauze de voorstelling “In Memoriam”. Drie spelers van Rechts van het Midden (bestaande uit spelers uit de stal van Improschool Apeldoorn van Fulco de Deken) spelen in een voorstelling van 45 minuten het leven uit van Charles, onze hoofdpersoon. De voorstelling is volledig vanuit improvisatie ontstaan en zal op de avond zelf met input uit het publiek verder ingekleurd worden. Onze voorstelling zal beginnen met een uitgesproken In Memoriam over Charles, op zijn begrafenis. We nemen u mee door zijn leven. Zoals bij iedereen is Charles’ leven gevuld met ingewikkelde relaties, keuzes, liefde, mooie, maar ook treurige momenten.

Deur open: 19:45 , aanvang 20.00

Tickets bestellen

Prijs

Ticket incl. drankje € 2,50

Tijden

vr 16 juni 20:00

Locatie

Walvis

Tickets & tijden

Vrijdag 16 juni

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement