Gras | De verhalen van Dave (The Kik)

Geannuleerd

zaterdag 06 maart

Duur programma: 120 minuten

‘De verhalen van‘ is de serie van GRAS waarbij we in de verhalen achter de muzikanten duiken. We gaan op zoek naar antwoorden op vragen als, ‘waar haal je je inspiratie vandaan?’, ‘hoe ziet jouw schrijfproces er uit?’ en ‘hoe ben je gekomen waar je nu bent?’. Naast dat onze host interviewt is er ook veel ruimte voor jouw vragen!

In deze editie Dave von Raven, bekend van de band The Kik. Dave werd geboren in 1981 in Rotterdam. Nadat hij eerst in een andere band zat, werd in 2010 The Kik opgericht. Al snel werden ze de huisband bij De Wereld Draait Door en brachten ze hun eerste single uit. De band bracht zeven albums uit en is nog altijd een graag geziene gast op festivals. Bijna een jaar geleden verscheen hun nieuwe nummer ‘Angela’ dat door NPO radio 2 tot Topsong wordt verkozen.  

Seated show
Voorlopig zijn al onze shows seated, er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar en zo geniet je in een intieme setting van unieke optredens.

Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen.

Prijs

Singleticket (1 pers.) € 8,00
Duoticket (2 pers.) € 8,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

zaterdag 06 maart 20:30

Locatie

Popzaal

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...