Blokfluitles

De blokfluit is een prachtig instrument om de eerste muzikale stappen mee te zetten. Het instrument is makkelijk hanteerbaar, zelfs vanaf zeer jonge leeftijd. Ook voor leerlingen (jong of oud) die verder willen met blokfluit is er voldoende uitdaging. Denk aan de altblokfluit, tenorblokfluit of zelfs een basblokfluit tot wel 3 meter lang! Kortom, er is voor ieder wat wils op blokfluitgebied.

Speel je met een ensemble? Samen spelen is een van de leukste onderdelen van muziek maken. Het spelen in een ensemble vraagt om specifieke vaardigheden als samenspel, onderlinge intonatie en interpretatie. Alle ensembles, in welke samenstelling dan ook, zijn van harte welkom!

Naast ensemblecoaching en blokfluitlessen zijn barokhobolessen ook een mogelijkheid. Een prachtige nieuwe uitdaging voor de gevorderde blokfluitist of modern hoboïst.

Stephan Esmeijer

Stephan Esmeijer

Stephan studeerde blokfluit aan het Utrechts Conservatorium bij Heiko ter Schegget. Daarnaast studeerde hij barokhobo bij Frank de Bruine. In 2014 behaalde Stephan zijn Bachelor of Music en sloot hij tevens het traject Educatie af. Stephan vervolgde zijn studie bij Bart Coen (blokfluit) en Marcel Ponseele (barokhobo) aan het Koninklijk conservatorium in Brussel. Daar behaalde hij in 2017 met succes zijn Master of Music. Momenteel volgt hij nog lessen bij Marcel Ponseele aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Vanuit zijn opgedane ervaring als docent en als uitvoerend musicus begeleidt Stephan zijn leerlingen bij het ontdekken van de muzikale wereld. Leerlingen en ensembles van iedere leeftijd en elk niveau zijn welkom.

Kijk voor meer informatie op mijn website of neem contact met mij op.

Hopelijk tot ziens!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...