Blokfluitles

Tijden: tussen 14:00 en 21:00
Kosten: zie website
Locatie: lokaal 3.11
Soort aanbod: les
Startdata: september 2023
Duur: tot juni 2024
Extra Info: voertaal Nederlands | English possible | Posible en Español

Samen met het boek Blokfluitkoffer” of Fluiten met Visjes” leer je op je gehoor te vertrouwen, liedjes te spelen en op een speelse manier het notenbeeld te begrijpen en gebruiken. Ook tijdens de blokfluitlessen worden veel bekende liedjes geleerd. De blokfluit is een zingend instrument en daarom wordt aangemoedigd het liedje eerst met eigen stem te zingen en het dan pas te spelen op de blokfluit. Na het zingen, wordt de verbinding gelegd tussen de muziek en het ritme die daarna op de blokfluit wordt gespeeld. Het begrijpen en spelen van de muziek wordt daarmee veel gemakkelijker!

Volwassenen en gevorderden

Omdat iedereen een ander niveau heeft, wordt eerst gekeken naar de eigen behoefte en wat men wil bereiken. Oefeningen en muziekstukken worden hieraan individueel aangepast. Of het nu gaat om techniek, ritme verbeteren, het werken aan je zelf gekozen muziekstukken, of het sneller van muziekblad spelen. Samen kunnen deze, en andere aspecten aangepakt worden en er stap voor stap aan werken!

Inschrijven voor deze les kan via het inschrijfformulier

Voor vragen kan je mailen naar: info@petranuria.com

Petra Nuria

Petra Nuria

Mijn naam is Petra Nuria en sinds 2017 actief als blokfluit- en barokhobo docent in Utrecht. Ik geef met veel plezier les en ensemble coaching aan jong en oud. Door mijn manier van lesgeven wil ik het plezier van muziek maken en beleven laten zien!

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement