Fresku

zaterdag 04 juni

Fresku bracht eind 2008 het nummer Brief aan Kees uit, gericht aan Top Notch-oprichter Kees de Koning, wat hem in 2009 een contract opleverde bij Top Notch. In 2010 verscheen zijn debuutalbum Fresku, waarop in 2012 het album Maskerade volgde. Beide albums werden verkozen tot beste album bij de State Awards. Zijn derde album Nooit Meer Terug verscheen in 2015. Fresku had het gevoel dat hij niet alles kwijt kon met muziek en debuteerde in 2016 als cabaretier in zijn one-man show Welkom Bij De Fresku Show. Samen met Mani bracht hij vervolgens in 2017 het gezamenlijke album Juice uit.

Vorig jaar nam hij een track op voor zijn pasgeboren, zieke zoontje Rayaan. Dit nummer maakte hij samen met Janne Schra en is ook te horen op In het diepe. Op 26 oktober 2021 is zijn nieuwe album genaamd In De Lucht (deel 1) uitgebracht. Dit album gaat heel erg over intuïtie en wat er in de lucht hangt, en niet precies weten wat eruit gaat komen. Dit jaar is Fresku ambassadeur van de vrijheid.

Voorprogramma: Eauxby

De Nederlandse muzikant Eauxby maakt muziek voor zolang als hij zich kan herinneren en staat op het podium sinds zijn 14e. Hij haalt zijn inspiratie uit artiesten als Vince Staples, Jamie Woon en Stromae en wordt beïnvloed door hiphop/r&b, soul en alternatieve indie muziek. Eauxby wil zijn publiek verrassen met een unieke ervaring. Wij hebben hoge verwachtingen voor zijn show op 4 juni!

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 19,00
Vriend € 17,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

za 04 juni 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 04 juni
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...