Black Bottle Riot + Nachtwaker

zaterdag 09 maart 2024

20:30 – 21:15 Nachtwaker
21:45 – 23:00 Black Bottle Riot

Black Bottle Riot

Al vijftien jaar weet Black Bottle Riot publiek en pers te verrassen met hun ruige bluesrock. Met het nieuwe album ‘That’s Amore’ laten ze wederom zien dat ze zichzelf steeds weer weten te vernieuwen en te ontwikkelen, zonder hun roots te vergeten: blues, soul en rock & roll. Voor de liefhebbers van The Allman Brothers Band, Tom Petty & The Heartbreakers and Thin Lizzy!

Van enorme podia op festivals als Zwarte Cross, Eurosonic Noorderslag en Down The Rabbit Hole tot hete, zweterige bluesclubs: Black Bottle Riot heeft sinds de oprichting zijn sporen verdiend in het livecircuit in binnen- en buitenland. Ze deelden daarbij de line-up met grote namen als Pearl Jam, The Black Keys, The War On Drugs, Black Stone Cherry, Rival Sons en Ryan Adams, en waren support act voor muzikale legendes ZZ Top.

Nachtwaker

Wat begon als een conceptueel idee tussen twee vrienden, groeide de laatste zes jaar uit tot een serieus project met een heel eigen geluid: Nachtwaker. Met een passie voor dromerige maar bombastische muziek en verhalen uit Europese middeleeuwse folklore als uitgangspunt voor de teksten, brengt Nachtwaker een unieke mix van 80’s new wave, 90’s shoegaze, doom en progressieve en psychedelische rock.

De band maakt duistere muziek, maar probeert ook licht in de duisternis te brengen, troost te bieden en een emotionele baken te zijn in donkere tijden. Live speelt Nachtwaker met een zeskoppige band om de gelaagdheid van de muziek ten volle over te brengen, hun wall of sound zo bombastisch mogelijk neer te zetten en het publiek maximaal te overweldigen.

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

za 09 maart 20:30

Locatie

Café

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...