Cineville trakteert!

Drankjes & filmkaartjes cadeau

Het is tijd voor een bedankje, want jullie bleven Cineville en ons massaal trouw – zelfs toen jullie niet of maar mondjesmaat naar de film konden. Om dat te vieren laten we jou de cadeaus uitdelen. Tot en met 4 mei mag je namelijk zo vaak als je wilt gratis iemand meenemen naar de film. Én: deze hele maand krijg je vooraf aan ieder bezoek een gratis drankje! Kom je met een +1, dan die natuurlijk ook.

Behalve een bonus voor de Cinevillers, is het ook een extraatje voor GIGANT. Wij krijgen namelijk ieder bezoek en drankje uitbetaald uit de donatiepot die tijdens de lockdown via jullie lidmaatschap bij elkaar is gespaard. We zien je dus graag bij de kassa en aan de bar!

Oké, nog één cadeautje: als jouw +1 zijn mailadres achterlaat op deze pagina, dan kunnen we hem in mei met een maand gratis Cineville misschien overhalen om zelf ook lid te worden van de club. Heb jij er straks een filmvriend bij for life.

Hoe werkt het #1: gratis iemand meenemen:

  • Als Cinevillepashouder kun je online je kaartje reserveren zoals je dat gewend bent.
  • Tegelijkertijd met je reservering koop je op onze website een Cineville vrijkaartje. Deze kost € 0,- en is het ticket voor je +1. Let op: voer eerst de actiecode in, daarna wordt het gratis kaartje zichtbaar. De actiecode vind je in de e-mail die je van Cineville hebt ontvangen.
  • Als je in GIGANT bent, activeer je je eigen Cineville-reservering door je Cinevillepas te laten scannen. Het Cineville-introducee-ticket hoef je niet te activeren en kun je direct gebruiken.
  • Heb je geen reservering en kom je op de bonnefooi? Haal dan aan de kassa tegelijkertijd een kaartje voor jezelf en het gratis kaartje voor je +1.
  • Je loopt samen met je filmvriend naar de zaal; zo weten we zeker dat het gratis vriendenkaartje is uitgedeeld door iemand met een Cinevillepas. Komt iemand alleen met een Cineville vrijkaartje, dan kan de zaalwacht diegene niet binnenlaten.

Hoe werkt het #2: je gratis drankje vooraf:

  • Op vertoon van je Cinevillepas kun je voorafgaand aan de voorstelling een gratis drankje afhalen aan de bar. (Dus iedere keer dat je naar een film gaat opnieuw!)
  • Heb je een Cineville vrijkaartje? Natuurlijk krijgt ook je +1 een drankje voor nop!
  • Voor je gratis drankje kun je kiezen uit fris, koffie, thee, huiswijn of pils.

Tot slot

  • De cadeau-actie is bedoeld voor iedereen met een Cineville-lidmaatschap en is geldig bij alle reguliere en bijna alle speciale filmvertoningen in de Cineville-theaters.
  • De cadeauperiode loopt t/m 4 mei 2022.

Alvast een hele fijne maand!

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement