Thijs Linskens nieuwe Programmeur Pop & Dance

GIGANT heeft per 1 januari een nieuwe Programmeur Pop & Dance! Thijs Linskens neemt het stokje over van Joris Postulart, die de overstap maakt naar PAARD in Den Haag.

“Voor mij is dit letterlijk een droom die uitkomt”, aldus Thijs. “Vanaf het begin van mijn studie zijn al mijn pijlen gericht op het ooit mogen maken van het muziekprogramma van een poppodium. Ik kan dus ook haast niet wachten tot het januari is en deze droom in vervulling gaat. Mijn persoonlijke liefde op het gebied van muziek zit in de ruigere, hardere hoek. Vandaar dat ik een bijzonder goede match zie met het Apeldoornse publiek. Ik heb enorm veel zin om met het complete team van GIGANT zoveel mogelijk fantastische shows neer te zetten. Ik hoop jullie daar te ontmoeten.”

GIGANT ziet in Thijs een talent met een grote liefde voor muziek. In zijn nog jonge carrière heeft hij veel kennis en een indrukwekkend netwerk opgebouwd, met o.a. zijn eigen cassettelabel/ boekingskantoor Schmetterling Records en functies bij Zomerparkfeest in Venlo (programmeur) en punkfestival Jera On Air (marketing).

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement