GIGA Kindertheater | Kleurenland (AL)

zondag 02 april

Spring Company danst Kleurenland

Deze prikkelarme voorstelling wordt gedanst door twee professionele dansers van Spring Company. De voorstelling is speciaal ontwikkeld voor kinderen die gevoeliger zijn voor prikkels, bijvoorbeeld kinderen met autisme. Er wordt niet in gesproken, de muziekkeuze en het volume zijn aangepast en de voorstelling wordt niet onderbroken voor interactie met het publiek. Ook kunnen ouders van tevoren meer informatie krijgen over de inhoud van de voorstelling en eventueel beeldmateriaal over de plek waar ze naartoe gaan (GIGANT, de Walvis enz.) zodat ze hun kind goed kunnen voorbereiden. Kleurenland is een klein gedanst verhaal over Rood en Geel die wonen in het land van kleur.

Choreografie: Nelke van der Gaag en Mieke Wiltink

Datum: 2 april 2023 (Wereld Autisme Dag)

Aanvang: 15.00 uur (deur open: 14:45 uur)

Leeftijd: alle leeftijden


GIGA Kindertheater

Laat je door GIGA Kindertheater meenemen naar nieuwe ontdekkingen en verwondering! Geniet van vele mooie, spannende en vrolijke avonturen en vergeet voor even alles om je heen.

Er is een afwisselend programma samengesteld voor kinderen waarin verschillende theatermakers zich presenteren. Veel voorstellingen zijn zeer interactief, dus stil zitten is er niet bij! Na de voorstelling is er uiteraard een meet en greet en iets lekkers te snoepen en te drinken.

Mede mogelijk gemaakt door de MeeMaakPodia regeling van het Fonds voor Cultuur Participatie.  

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 6,00

Tijden

zo 02 april 15:00

Locatie

Walvis

Tickets & tijden

Zondag 02 april
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement