Coronanoroc – een luchtig pandemonium

maandag 01 november

Coronanoroc is een multidisciplinaire voorstelling door de Apeldoornse amateurkunstsector in samenwerking met Orpheus & GIGANT.

Maandagavond 1 november staat de Apeldoornse amateurkunstsector op het podium van Theater Orpheus. Theatergroepen, vertellers, dansgroepen, orkesten, muzikanten, zangkoren en solisten brengen Coronanoroc op de planken. Een multidisciplinaire voorstelling waarin met een lach en een traan over de pandemie en de ontberingen die we hebben moeten doorstaan wordt verteld.

De muziek van de voorstelling is geschreven door Apeldoorners Wijnand van Klaveren en Frans Scholten. Oud stadsdichter Aad van der Waal schreef met Frans Scholten het script. Op het podium staan leden van het AJO, ASO, de malletband van Prins Bernhard, dansschool Spring, Rubato, het Apeldoorns Popkoor en talloze muzikanten en zangers waaronder Irene de Haan, Naomi Seine, Hans van Schuppen (Malando) en Wilko van Beek.

Coronanoroc wordt mogelijk gemaakt door: het Janice Walkerfonds, het Frank van der Walfonds, Stichting RU Sevenhuijsen, Theater Orpheus en GIGANT.

Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via www.orpheus.nl.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 13,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

ma 01 november 20:00

Locatie

EXTERN

Tickets & tijden

Maandag 01 november