Privé cursus fotografie (13-99 jaar)

In deze privé cursus van 2 uur lang leer ik jou alles wat je wil leren over je camera of fotografie. Dit kunnen bijvoorbeeld de basisinstellingen van je camera zijn, zodat je in sneltreinvaart je camera manueel leert bedienen. Aan de hand van theorie en kleine opdrachten loop jij 2 uur later de deur uit met alle basiskennis om je camera handmatig in te kunnen stellen. De cursus kan ook gaan over het beginnen met nabewerken in Lightroom en Photoshop, of een flinke feedbackronde op jouw huidige portfolio. 

Hoe dan ook: na deze 2 uur loop jij met nieuwe kennis en hernieuwde motivatie om foto’s te maken de deur uit!

Deze cursus is op maat aan te passen. Deze cursus is ook in een privé traject te boeken, waarbij we een serie van lessen plannen zodat je door middel van nieuwe opdrachten steeds beter wordt. Daarnaast is de cursus ook geschikt voor kinderen! 

De cursus kost € 150,- inclusief btw, te plannen op jouw moment. 

Boeken kan via een mail naar by-mvb@outlook.com of het contactformulier op www.bymanonvb.nl.

Manon van Bochove

Manon van Bochove

Ik fotografeer al sinds ik een camera vast kan houden. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd van de opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie en nu ben ik werkzaam als fotograaf met mijn eigen bedrijf By Manon vB Fotografie, waarmee ik voor veel verschillende bedrijven en particulieren werk. Fotografie is echt mijn passie, en ik deel dit dan ook graag met anderen!

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement