StadsOase 2020 gaat door! Deze zomer geniet je van 1 juli t/m 27 augustus op het Van Reekumplein van bijna alle vaste StadsOase ingrediënten: zon, drankjes, gezelligheid en goed eten! Om het feest nog groter te maken zijn we dit jaar niet alleen iedere zondag open, maar elke dag dat de zon hard genoeg schijnt! Iedere maandag laten we je weten op welke dagen je die week langs kunt komen voor het ultieme vakantiegevoel in Apeldoorn. ☀️🍹

Om je maag te vullen gaan we dit jaar een heerlijke samenwerking aan met lokale ondernemers. Iedere dag geniet je tot 16:30 van een lunch van CODA, met keuze uit verschillende sandwiches, flammkuchen en kroketten op brood. Als diner kun je eten bestellen van Silk Sushi & Asian Dining en De Pastazaak en haal je een maaltijd af bij Alfred Kookt. Ook kun je je eigen borrelplank samenstellen én ben je weer vrij om je eigen vlees-, vis- en vegahappen mee te nemen voor op de bring-your-own BBQ’s!

BEKIJK HIER DE DRANK- EN BORRELKAART >>

Onze openingstijden deze week:

Vr 21 augustus: 15:00 - 23:00
Za 22 augustus: 15:00 - 23:00
Zo 23 augustus: 12:00 - 23:00

Locatie: Van Reekumplein (tussen GIGANT en CODA) in Apeldoorn.

Is het ietsje minder lekker weer, maar zijn we wel geopend? Je kunt dan nog steeds prima vertoeven op de StadsOase! Er zijn voldoende knusse, overdekte zitplaatsen, zachte fleecedekens, heaters en warme bakjes koffie en thee.

(Belangrijk: op de dagen dat de StadsOase is geopend, zijn het café en zijterras gesloten. Bij slecht weer (en dus geen StadsOase), openen we het café voor je bezoek!)

--------------------------------

VERHUURMOGELIJKHEDEN STADSOASE TERREIN

Wil je je verjaardag graag buiten vieren, maar heb je geen tuin? Of ben je op zoek naar een inspirerende omgeving om met je collega's te brainstormen? Tijdens de zomermaanden is het mogelijk om het StadsOase terrein gedeeltelijk af te huren voor borrels, vergaderingen en andere kleine bijeenkomsten tot 30 personen. Het terrein beschikt onder andere over stopcontacten, heaters, overkappingen en eetmogelijkheden.
Neem bij interesse contact op met Tim Huiskamp (t.huiskamp@gigant.nl) of Amy Hissink (a.hissink@gigant.nl).

--------------------------------

VOORZORGSMAATREGELEN CORONAVIRUS

GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Daarom nemen wij de volgende maatregelen:

  • Vooraf reserveren is niet verplicht, wachten tot een medewerker je een plaats wijst wel.
  • Bij ontvangst vindt een controlegesprek plaats om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn.
  • Wij verzoeken je vriendelijk, maar met klem, om je naam en telefoonnummer achter te laten
  • Ontsmet handen voor en na het bezoek aan het café.Je kunt je bestelling plaatsen via de QR-code op je tafel.
  • Volg de aanwijzingen van het personeel op.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • PIN only.
  • Blijf thuis bij griepklachten en verkoudheid.
  • GIGANT heeft het recht om bezoekers te weigeren.
StadsOase 2020
StadsOase 2020
StadsOase 2020
StadsOase 2020