Kinderfilms in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie vertonen we weer de leukste films voor kids in ons Filmtheater!

Zet dinsdag 28 februari met dikke stift in je agenda, want dan is er weer Pyjama ontbijt & Film! We beginnen die ochtend om 9:00 uur met een ontbijtje in onze foyer en daarna starten we om 10:00 uur met de films Buurman & Buurman: bakken en grillen en de film Kleine All: menselijke antenne.

Elk ontbijt bestaat uit een tasje met: bolletje kaas, krentenbol, ontbijtkoek, sapje en een stuk fruit. En voor de ouders is er ook gratis koffie en thee tot de film begint.

Buurman & Buurman: Bakken en grillen

Buurman & Buurman zorgen weer voor veel chaos in hun nieuwe avontuur Buurman & Buurman: Bakken en Grillen! Dit keer bedenkt het onhandige duo originele oplossingen voor het maken van eten, alleen gaat dat niet altijd even makkelijk… Zo besluiten de buurmannen een barbecue te organiseren, maar hoe doe je dat als de grill niet goed werkt? Dan maak je er toch zelf een! Ook wordt er op een originele manier ijsblokjes en brood gemaakt. Als de klunzige buurmannen na het kijken van een eigen gemaakte 4D -film weer aan het werk gaan en de garagedeur willen maken, sluiten ze zichzelf op. Kortom: er is weer ontzettend veel te beleven met de vrolijke buurmannen. Bekijk het allerlaatste avontuur nu in de bioscoop, a je to!

Kleine All: De menselijke antenne

Op een eenzame zomervakantie wordt de introverte All (11) overgehaald om op te treden als een menselijke antenne voor zijn oude UFO-geobsedeerde buurman die denkt dat er een enorme invasievloot vanuit de ruimte onderweg is. Maar wat ze vinden is niet bepaald een enorme invasievloot. Wanneer de gammele antenne constructie instort, wordt All maar ternauwernood gered door het buitenaardse meisje Britney, die een schoolproject doet over de primitieve mensheid. Nu moet All haar helpen thuis te komen, terwijl ze gefascineerd raakt door dit kleine voorbeeld van de menselijke soort: waarom blijft deze jongen zeggen dat het goed met hem gaat, ook al zijn zijn ouders net gescheiden. Is dat hoe alle kleine mensen werken?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement