Kinderfilms in de meivakantie

Kom in de meivakantie naar GIGANT en geniet van de leukste kinderfilms! We vertonen Vos en Haas redden het bos en Katak de dappere beloega. Tot snel!

Vos en Haas redden het bos

In het bos gebeuren rare dingen. Uil is plotseling verdwenen, en uit het niets is er een groot meer verschenen. Vos en Haas zijn vastberaden om uit te zoeken wat er aan de hand is. Terwijl ze op zoek zijn naar hun vriend Uil, ontmoeten ze een groep ondeugende ratten die hen naar de geheime schuilplaats van de slimme Bever brengen. Daar ontdekken ze een verborgen onderwaterparadijs! Maar al gauw realiseren ze zich dat dingen niet zijn zoals ze lijken. Zullen Vos en Haas op tijd een uitweg vinden? Kunnen ze het bos redden? Dit avontuur zit vol komische en hartverwarmende momenten.

Katak de dappere beloega

De jonge beloega Katak loopt iets achter in zijn ontwikkeling. Terwijl al zijn leeftijdsgenoten allemaal wit zijn geworden, iets wat op hun leeftijd normaal is, blijft Katak grijs. Hierdoor wordt hij wat gepest door zijn leeftijdsgenoten. Hij wil bewijzen dat hij wel degelijk volwassen is. Daarom vertrekt hij op een spannende reis naar het Grote Noorden om de laatste wens van zijn oma in vervulling te laten gaan. Hij gaat op zoek naar zijn opa die hij nooit gekend heeft. Onderweg in de grote oceaan komt hij gevaar tegen en maakt hij onverwachte vriendschappen. Hij bewijst dat je dapper kunt zijn ongeacht hoe groot je bent.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement