The Untold Fairy Tale Express

zaterdag 29 juni

De leerlingen van de acteergroepen maandag 8+, en woensdag 8+, 10+ en 12+ van Joji School of Arts presenteren de voorstelling ‘The Untold Fairy Tale Express’. Laat je verrassen door het prachtige theaterstuk onder leiding van acteerdocenten Willemijn en Tim.

The Fairytale Express neemt je mee op een treinreis door Europa. Door een plots mankement aan de trein stranden de passagiers in een klein, oud hotelletje midden in de bossen. Er ontstaat een verbintenis tussen de passagiers, die eigenlijk elkaars vreemden zijn en zo worden er mooie verhalen aan elkaar verteld zoals; de Prinses op de erwt, Hansje & Grietje en Pinokkio. 

Willen de passagiers hun treinreis nog wel hervatten? 

Hansje & Grietje

Na het afwijzen van een voorstel van haar baas wordt Hadewych ontslagen. Met haar geringe salaris kon ze al amper rondkomen en zorgen voor haar drie dochters, maar nu ze de laan uit is gestuurd al helemaal niet. Er zit niets anders op dan de jongste dochters, Hansje en Grietje, ‘perongeluk’ achter te laten in het bos. Zullen Hansje en Grietje in goeie handen zijn bij hun nieuwe suikertante? Of blijkt ze toch een valse heks te zijn? 

Pinokkio 

Pinokkio is in 1883 geschreven door de Italiaanse schrijver Carlo Collodi. In een klein Italiaans vissersdorpje is het onmogelijke gebeurd. De Blauwe Fee heeft één van Gepetto’s creaties tot leven gebracht; Pinokkio de houten pop. Eindelijk heeft Gepetto de zoon waar hij zolang van droomde. Zal Pinokkio alle verleidingen weten te weerstaan? 

Het meisje en de erwt

Dit verhaal gaat over meisjes, super veel meisjes.  En over een prins.  En over erwten. Blikken vol erwten.  Dozen vol blikken met erwten.  Vrachtwagens vol dozen vol blikken met erwten.  Schepen vol vrachtwagens … 

Geïnspireerd op het wereldberoemde sprookje van Hans Christian Andersen.

Kom je naar meer dan 1 voorstelling van Joji School of Arts dan krijg je 25% korting op de ticketprijs!

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 15,00

Tijden

za 29 juni 16:45

Locatie

Theaterzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 29 juni

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement