GRAS | MonkeyJam workshop

donderdag 23 mei

Sinds we met de MonkeyJam zijn gestart in GIGANT zien we veel muzikanten regelmatig terugkomen en flinke stappen maken. Maar er is altijd meer te leren!

Wil jij beter worden in samenspelen en improvisatie, en tools leren waarmee jij je instrument het beste kan inzetten tijdens een jam? Samen met Colored Monkeys biedt GIGANT op 23 mei weer een workshop aan met als docent niemand minder dan Jan Terlouw Junior!

De MonkeyJam is een maandelijks open jamsessie waar muzikanten puur op basis van improvisatie samenspelen. Maar hoe weet je nou wat je het beste kan spelen? En hoe zorg je ervoor dat een jam als geheel goed klinkt? Samen met Jan Terlouw Junior ga je in een kleine groep de diepte in en leer je tools om je beter te redden op het podium tijdens de MonkeyJam. Ontmoet nieuwe muzikanten, boost je improvisatie skills en leer muzikaal communiceren tijdens deze MonkeyJam Workshop!

Meedoen?

Locatie: lokaal 3.18 – GIGANT

Over Jan Terlouw Junior

Jan Terlouw Junior heeft het jammen zo’n beetje uitgevonden. Hij is pianovirtuoos, tourt al jaren met zijn eigen werk door Nederland en is docent aan de ArtEZ Pop Academy in Enschede. Met jarenlange ervaring in verschillende bezetting kan hij je feilloos helpen met live arrangeren, improviseren, je spel en hoe een jamsessie werkt. Als één van de oprichters van de MonkeyJam is hij al jaren een bekend gezicht en hij weet iedereen op zijn/haar gemak te stellen.

Over de Colored Monkeys

Colored Monkeys is een muzikale community die muzikanten met elkaar in verbinding brengt en organiseert diverse podiumplekken voor muzikanten, van jamsessies tot festival stages en diverse educatieve projecten. De MonkeyJam is misschien wel de bekenste jamsessie van Oost Nederland, met maandelijkse sessies in Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Enschede en sinds kort ook Arnhem en Nijmegen.

Tickets bestellen

Prijs

Gratis ticket € 0,00

Tijden

do 23 mei 20:00

Locatie

GIGANT

Tickets & tijden

Donderdag 23 mei

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement