Mode Atelier Fere

Lestijd: 18.30 – 20.30

Aantal lessen: 12

Doelgroep: tieners

Locatie: de ROG

Tijdens de Mode Atelier cursussen leer je diverse naaitechnieken, werken met basispatronen, modeontwerpen en vertel ik jullie van alles over verschillende stoffen. Met als doel: het leren maken van jouw eigen kledingstukken, dit met trots te kunnen dragen en een goede basis te hebben voor het maken van jouw eigen garderobe. Want er is niets leuker dan ideeën opdoen op (bijvoorbeeld) Instagram en Pinterest, en het vervolgens zelf te kunnen ontwerpen, maken en dragen!

We gaan tijdens de lessen verschillende kledingstukken maken, waarbij ik jou de technieken en trucjes van het vak leer. Graag geef ik jou daarbij de volledige vrijheid in design en uitvoering. Want mijn ambitie als docent is jullie vrij te laten in jullie creativiteit en te ondersteunen waar jullie dat nodig hebben. Mode is een geweldige wijze om jezelf te ontdekken en uit te drukken. Graag neem ik je mee in deze fantastische wereld!

Wil je graag leren jouw eigen kleding en collectie te maken? Schrijf je nu in door je naam en telefoonnummer te mailen naar atelierfere@gmail.com.

Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar mijn website

Op 30 maart gaan we door met een nieuw seizoen van het Jongeren Naai Atelier! Schrijf je nu in, voordat de cursus vol zit! 

Cursusdata voorjaar/zomer 2022

 • Woensdagavond 30 maart
 • Woensdagavond 6 april
 • Woensdagavond 13 april
 • Woensdagavond 20 april
 • Meivakantie
 • Woensdagavond 11 mei
 • Woensdagavond 18 mei
 • Woensdagavond 25 mei
 • Woensdagavond 1 juni
 • Woensdagavond 8 juni
 • Woensdagavond 15 juni
 • Woensdagavond 22 juni
 • Woensdagavond 29 juni
flyer van mode atelier Fere
Veerle Jongeneel

Veerle Jongeneel

Mijn naam is Veerle Isabeau en ik ben modestylist, designer en kunstenares. Mode, design en fine-art zijn mijn grootste passies. Ik laat mij leiden door mijn hart en intuïtie, en ben altijd opzoek naar nieuwe vormen van kunst en mode. Vrijheid vind ik enorm belangrijk, zodat jij jouw authentieke zelf volledig kan ontwikkelen. Natuurlijk ondersteund door technische vaardigheid, want het is belangrijk de regels te weten om ze te kunnen breken ;-).

 

Twee jaar terug heb ik met veel plezier mijn ambacht & modestyling-opleiding succesvol afgerond in Amsterdam. Daarna heb ik mijn kwaliteiten nog meer mogen ontwikkelen in het prachtige couture-atelier van Mart Visser. Vandaag de dag run ik met veel liefde en passie mijn eigen mode & fine-arts atelier, genaamd Atelier Fere. Daar kan ik doen wat mij het gelukkigst maakt: inspireren & creëren.

 

Ook werk ik met veel plezier in een stoffenwinkel, en heb ik veel ervaring en kennis van stoffen en fournituren. 

 

Naast het mooie modevak heb ik ook andere grote liefdes, namelijk schilderen (voornamelijk op canvas, stof en keramiek), fotografie, film, conceptdesign, poëzie en interieur. Ik ben altijd op ontdekkingstocht naar nieuwe vormen van kunst; om mijn zintuigen te prikkelen, mij als kunstenares te ontwikkelen én het liefst jou ook een beetje stardust mee te geven.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...