Kinder Naai Atelier

Tijden: 16:00-17:30 (dinsdag) | 14:30-16:00 (woensdag) | 16:00-17:30 (woensdag)
Kosten: max. 135,- per twee maanden (exclusief materialen)
Locatie: lokaal De Rog
Soort aanbod: les
Startdata: nieuwe leerlingen mogen op elk moment instromen, mits er een plekje beschikbaar is
Duur: voortdurend
Extra Info: nieuwe leerlingen mogen op elk moment instromen, mits er een plekje beschikbaar is | Also possible in English

Tijdens het Kinder Naai Atelier start de eerste les met handwerkjes, om de kinderen te laten wennen aan het werken met stof, naald & draad. Daarna gaan ze een stapje verder en worden de lessen voortgezet achter de naaimachine (gecombineerd met handwerk), waarbij de kids de technieken en trucjes van het vak leren.

De docent geeft ze daarbij een fijne balans en de vrijheid om zichzelf creatief te kunnen ontwikkelen. De lessen worden gegeven in een goede opbouwende structuur. Natuurlijk is er ruimte voor eigen ideetjes en worden de leerlingen aangespoord om een eigen stijl te ontwikkelen. Ook worden er tijdens de lessen basis kledingstukken gemaakt, om toe te voegen aan de kledingkast én om te pronken met mooie naaiwerkjes! Jaarlijks organiseert de docent een modeshow in de theaterzaal van Gigant (gratis), om de leerlingen een onvergetelijke ervaring mee te geven!

Mode is een geweldige wijze om jezelf te ontdekken en uit te drukken. Met plezier worden de kinderen meegenomen in deze fantastische wereld!

De lessen lopen aan één stuk door. Je ontvangt elke 2 maanden een factuur. De factuur van elke periode zal afhankelijk zijn van het aantal lessen in deze twee maanden (rekening houdend met vakanties).  De kosten voor een volledige periode van 8 lessen betreft 135 euro. Tijdens alle schoolvakanties is er geen les en zullen er ook geen kosten in rekening gebracht worden.

Jongeren met een cultuurkaart mogen gebruik maken van de CJP-pas, hiermee ontvangen ze 10% korting. Tussentijds instromen is mogelijk. De factuur wordt altijd aangepast op het aantal lessen wat de nieuwe leerling gaat volgen. De volledige prijs wordt dus niet in rekening gebracht.

Wil je ook graag leren jouw eigen kleding te maken? Schrijf je dan nu in door je naam en telefoonnummer te mailen naar: atelierfere@gmail.com

Voor verdere vragen of informatie mag je contact opnemen via mail of via: 06-26966042. Hopelijk tot snel!

Veerle Jongeneel

Veerle Jongeneel

Mijn naam is Veer, ik ben gepassioneerd kunstenares, designer en mode-docent. Mijn stijl, interesses en passies zijn heel veelzijdig en ik ben altijd opzoek naar nieuwe vormen van kunst en mode. 

Mijn leven is gebaseerd op het vinden van eindeloze creativiteit en vrijheid. Angsteloos durven zijn en mijn echte ‘ik’ volledig omarmen. Veer in haar puurste vorm, om jou te inspireren hetzelfde te doen. 

Ik laat mij altijd leiden door mijn intuïtie en mijn hart, en zie het als mijn missie om kinderen en jeugd een vertrouwd & veilig plekje te geven waar ze volledig zichzelf mogen zijn. 

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement