Kinder Naai Atelier

Tijdens het Kinder Naai Atelier beginnen we de eerste les met handwerkjes, om de kinderen te laten wennen aan het werken met stof, naald & draad. Daarna gaan we een stapje verder en zetten we de lessen voort achter de naaimachine (gecombineerd met handwerk), waarbij ik de kids de technieken en trucjes van het vak leer.

Graag geef ik ze daarbij een fijne balans en de vrijheid om zichzelf creatief te kunnen ontwikkelen. Daarnaast geef ik ze een goede opbouwende structuur. Natuurlijk is er ruimte voor eigen ideetjes en spoor ik de leerlingen graag aan een eigen stijl te ontwikkelen. Ook gaan we tijdens de lessen basis kledingstukken maken, om toe te voegen aan de kledingkast én om te pronken met mooie naaiwerkjes!

Mode is een geweldige wijze om jezelf te ontdekken en uit te drukken. Met plezier neem ik de kinderen mee in deze fantastische wereld!Wil je ook graag leren jouw eigen kleding te maken? Schrijf je dan nu in door je naam en telefoonnummer te mailen naar: atelierfere@gmail.com

Lesdag: elke dinsdagmiddag en woensdagmiddag (exclusief schoolvakanties)

Lestijd: beide van 16.00 tot 17.30 uur

Doelgroep: ± 8 – 13 jaar

Locatie:

GIGANT Apeldoorn

Nieuwstraat 377

7311 BR Apeldoorn

De lessen lopen aan één stuk door. U ontvangt elke 2 maanden een factuur. De factuur van elke periode zal afhankelijk zijn van het aantal lessen in deze twee maanden (rekening houdend met vakanties).  De kosten voor een volledige periode van 8 lessen betreft 135 euro.

Voor verdere vragen of informatie mag je gerust contact met mij opnemen via atelierfere@gmail.com of via mijn mobiele nummer: 06-26966042. Hopelijk tot snel!

Veerle Jongeneel

Veerle Jongeneel

Mijn naam is Veer, ik ben gepassioneerd kunstenares, designer en mode-docent. Mijn stijl, interesses en passies zijn heel veelzijdig en ik ben altijd opzoek naar nieuwe vormen van kunst en mode. 

Mijn leven is gebaseerd op het vinden van eindeloze creativiteit en vrijheid. Angsteloos durven zijn en mijn echte ‘ik’ volledig omarmen. Veer in haar puurste vorm, om jou te inspireren hetzelfde te doen. 

Ik laat mij altijd leiden door mijn intuïtie en mijn hart, en zie het als mijn missie om kinderen en jeugd een vertrouwd & veilig plekje te geven waar ze volledig zichzelf mogen zijn. 

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement