Jongeren Naai Atelier

Tijdens de Mode Atelier lessen leer je diverse naaitechnieken, werken met basispatronen, modeontwerpen en vertel ik jou van alles over verschillende stoffen. Met als doel: het leren maken van jouw eigen kledingstukken, dit met trots te kunnen dragen en een goede basis te hebben voor het maken van jouw eigen garderobe. Want er is niets leuker dan ideeën opdoen op (bijvoorbeeld) Instagram en Pinterest en het vervolgens zelf te kunnen ontwerpen, maken en dragen!

We gaan tijdens de lessen verschillende kledingstukken maken, waarbij ik jou de technieken en trucjes van het vak leer. Graag geef ik jou daarbij de volledige vrijheid in design en uitvoering. Want mijn ambitie als docent is jullie vrij te laten in jullie creativiteit en te ondersteunen waar jullie dat nodig hebben. Mode is een geweldige wijze om jezelf te ontdekken en uit te drukken. Graag neem ik je mee in deze fantastische wereld!

Wil je graag leren jouw eigen kleding en collectie te maken? Schrijf je nu in door je naam en telefoonnummer te mailen naar atelierfere@gmail.com.

Tussentijds instromen kan, neem contact met mij op voor de mogelijkheden.
 

 • 19 april
 • 26 april
 • 1 week meivakantie
 • 10 mei
 • 17 mei
 • 24 mei
 • 31 mei
 • 7 juni
 • 14 juni
 • 21 juni
 • 28 juni
 • Lestijd: woensdagavond van 18.30 tot 20.30
 • Aantal lessen: 10
 • Doelgroep: tieners

Locatie:

GIGANT Apeldoorn

Nieuwstraat 377 7311 BR Apeldoorn

Deze reeks bestaat uit 10 lessen, gegeven in GIGANT te Apeldoorn. Na elk seizoen gaan we direct verder met het volgende seizoen. Deze seizoenen sluiten op elkaar aan, zodat er een goede, stijgende leercurve ontstaat en de leerlingen alles stap voor stap leren.

De kosten voor deze 10 lessen bedragen € 168,50 (incl. BTW, exl. materiaalkosten), betaling geschiedt in twee termijnen.

Voor verdere vragen of informatie mag u gerust contact met mij opnemen via atelierfere@gmail.com.

Veerle Jongeneel

Veerle Jongeneel

Mijn naam is Veerle Isabeau en ik ben modestylist, designer en kunstenares. Mode, design en fine-art zijn mijn grootste passies. Ik laat mij leiden door mijn hart en intuïtie, en ben altijd opzoek naar nieuwe vormen van kunst en mode. Vrijheid vind ik enorm belangrijk, zodat jij jouw authentieke zelf volledig kan ontwikkelen. Natuurlijk ondersteund door technische vaardigheid, want het is belangrijk de regels te weten om ze te kunnen breken ;-).

Vier jaar terug heb ik met veel plezier mijn HBO ambacht & modestyling-opleiding succesvol afgerond in Amsterdam. Daarna heb ik mijn kwaliteiten nog meer mogen ontwikkelen in het prachtige couture-atelier van Mart Visser. Vandaag de dag run ik met veel liefde en passie mijn eigen mode & fine-arts atelier, genaamd Atelier Fere. Daar kan ik doen wat mij het gelukkigst maakt: inspireren & creëren.

Ook heb ik door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan over stoffen en fournituren, mede door een aantal jaar met veel plezier in een stoffenwinkel gewerkt te hebben.

Naast het mooie modevak heb ik ook andere grote liefdes, namelijk schilderen (voornamelijk op canvas, stof en keramiek), fotografie, film, conceptdesign, poëzie en interieur. Ik ben altijd op ontdekkingstocht naar nieuwe vormen van kunst; om mijn zintuigen te prikkelen, mij als designer te ontwikkelen én het liefst jou ook een beetje stardust mee te geven.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement