Jongeren Naai Atelier

Tijden: 18:30-20:30
Kosten: 135,-
Benodigdheden: –
Locatie: –
Soort aanbod: Cursus
Startdata: –
Duur: 8 lessen
Extra Info: Jongeren van 14 tot 18 jaar

Tijdens de Mode Atelier lessen leer je diverse naaitechnieken, werken met basispatronen, modeontwerpen en leer je van alles over verschillende stoffen. Met als doel: het leren maken van jouw eigen kledingstukken, dit met trots te kunnen dragen en een goede basis te hebben voor het maken van jouw eigen garderobe. Want er is niets leuker dan ideeën opdoen op (bijvoorbeeld) Instagram en Pinterest en het vervolgens zelf te kunnen ontwerpen, maken en dragen!

Tijdens de lessen worden er verschillende kledingstukken gemaakt, waarbij je de technieken en trucjes van het vak leert. Hierin krijg je alle vrijheid in design en uitvoering. Mode is een geweldige wijze om jezelf te ontdekken en uit te drukken. En de docent neemt je graag mee in deze fantastische wereld!

De lessen lopen aan één stuk door. Je ontvangt elke 2 maanden een factuur. De factuur van elke periode zal afhankelijk zijn van het aantal lessen in deze twee maanden (rekening houdend met vakanties).  De kosten voor een volledige periode van 8 lessen betreft 135 euro.

Wil je graag leren jouw eigen kleding en collectie te maken? Schrijf je nu in door je naam en telefoonnummer te mailen naar atelierfere@gmail.com.

Voor verdere vragen of informatie mag je contact opnemen via mail of via: 06-26966042. Hopelijk tot snel!

Veerle Jongeneel

Veerle Jongeneel

Mijn naam is Veer, ik ben gepassioneerd kunstenares, designer en mode-docent. Mijn stijl, interesses en passies zijn heel veelzijdig en ik ben altijd opzoek naar nieuwe vormen van kunst en mode. 

Mijn leven is gebaseerd op het vinden van eindeloze creativiteit en vrijheid. Angsteloos durven zijn en mijn echte ‘ik’ volledig omarmen. Veer in haar puurste vorm, om jou te inspireren hetzelfde te doen. 

Ik laat mij altijd leiden door mijn intuïtie en mijn hart, en zie het als mijn missie om kinderen en jeugd een vertrouwd & veilig plekje te geven waar ze volledig zichzelf mogen zijn. 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...