Mode Atelier Fere

Tijden: 18:30-20:00
Kosten: 135,-
Benodigdheden: –
Locatie: –
Soort aanbod: Cursus
Startdata: –
Duur: 8 lessen
Extra Info: Jongeren van 10 tot 16 jaar

Jouw eigen, unieke stijl ontwikkelen én maken, met de vrijheid om te ontwerpen wat jij wilt. Leer naaitechnieken, stofkennis en leef de droom: bewandel de aarde met handgemaakte kledingstukken uit jouw eigen collectie! 

Tijdens de Mode Atelier lessen leer je vanaf het begin naaien; verschillende stofjes verkennen en werken met naald en draad. We gaan verschillende kledingstukken en accessoires maken, waarbij je de technieken en trucjes van het vak leert. De docent geeft jouw creativiteit zoveel mogelijk de vrijheid en ondersteunt zoveel mogelijk waar dat nodig is. Mode is een geweldige wijze om jezelf te ontdekken en uit te drukken. Laat je meenemen in deze fantastische wereld!

De lessen lopen aan één stuk door. U ontvangt elke 2 maanden een factuur. De factuur van elke periode zal afhankelijk zijn van het aantal lessen in deze twee maanden (rekening houdend met vakanties).  De kosten voor een volledige periode van 8 lessen betreft 135 euro.

Wil je ook graag leren jouw eigen kleding te maken? Schrijf je dan nu in door je naam en telefoonnummer te mailen naar: atelierfere@gmail.com.

Voor verdere vragen of informatie mag je contact opnemen via mail of via: 06-26966042. Hopelijk tot snel!

Veerle Jongeneel

Veerle Jongeneel

Mijn naam is Veer, ik ben gepassioneerd kunstenares, designer en mode-docent. Mijn stijl, interesses en passies zijn heel veelzijdig en ik ben altijd opzoek naar nieuwe vormen van kunst en mode. 

Mijn leven is gebaseerd op het vinden van eindeloze creativiteit en vrijheid. Angsteloos durven zijn en mijn echte ‘ik’ volledig omarmen. Veer in haar puurste vorm, om jou te inspireren hetzelfde te doen. 

Ik laat mij altijd leiden door mijn intuïtie en mijn hart, en zie het als mijn missie om kinderen en jeugd een vertrouwd & veilig plekje te geven waar ze volledig zichzelf mogen zijn. 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...