Mode Atelier Fere

Jouw eigen, unieke stijl ontwikkelen én maken, met de vrijheid om te ontwerpen wat jij wilt. Leer naaitechnieken, stofkennis en leef de droom: bewandel de aarde met handgemaakte kledingstukken uit jouw eigen collectie! 

Tijdens de Mode Atelier lessen leer ik jou vanaf het begin naaien; verschillende stofjes verkennen en werken met naald en draad. We gaan verschillende kledingstukken en accessoires maken, waarbij ik jou de technieken en trucjes van het vak leer. Graag geef ik jouw creativiteit zoveel mogelijk de vrijheid. Want mijn ambitie als docent is jullie vrij te laten in jullie creativiteit en te ondersteunen waar jullie dat nodig hebben. Mode is een geweldige wijze om jezelf te ontdekken en uit te drukken. Graag neem ik je mee in deze fantastische wereld!

Wil je ook graag leren jouw eigen kleding te maken? Schrijf je dan nu in door je naam en telefoonnummer te mailen naar: atelierfere@gmail.com

Lesdata:

 • 28 maart
 • 11 april
 • 18 april
 • 25 april
 • 1 week meivakantie
 • 9 mei
 • 16 mei
 • 23 mei
 • 30 mei
 • 6 juni
 • 13 juni
 • 20 juni
 • 27 jun

Lesdag: dinsdagavond

Lestijd: beide van 18.30 tot 20.00 uur

Aantal lessen: 12

Doelgroep: ± 10 – 16 jaar

Locatie:

GIGANT Apeldoorn

Nieuwstraat 377

7311 BR Apeldoorn

Één seizoen bestaat uit 12 lessen, gegeven in GIGANT te Apeldoorn. Na elk seizoen gaan we direct verder met het volgende seizoen. Deze seizoenen sluiten op elkaar aan, zodat er een goede, stijgende leercurve ontstaat en de leerlingen alles stap voor stap leren. 

De kosten voor deze 12 lessen bedragen € 202,- (excl. materiaalkosten), betaling geschiedt in twee termijnen. De prijs is een beetje vreemd vanwege het aantal lessen, normaliter bestaat een lessenreeks uit 13 lessen maar wegens de zomervakantie zijn het er 12 in totaal. 

Voor verdere vragen of informatie mag je gerust contact met mij opnemen via atelierfere@gmail.com.

Veerle Jongeneel

Veerle Jongeneel

Mijn naam is Veerle Isabeau en ik ben modestylist, designer en kunstenares. Mode, design en fine-art zijn mijn grootste passies. Ik laat mij leiden door mijn hart en intuïtie, en ben altijd opzoek naar nieuwe vormen van kunst en mode. Vrijheid vind ik enorm belangrijk, zodat jij jouw authentieke zelf volledig kan ontwikkelen. Natuurlijk ondersteund door technische vaardigheid, want het is belangrijk de regels te weten om ze te kunnen breken ;-).

 

Twee jaar terug heb ik met veel plezier mijn ambacht & modestyling-opleiding succesvol afgerond in Amsterdam. Daarna heb ik mijn kwaliteiten nog meer mogen ontwikkelen in het prachtige couture-atelier van Mart Visser. Vandaag de dag run ik met veel liefde en passie mijn eigen mode & fine-arts atelier, genaamd Atelier Fere. Daar kan ik doen wat mij het gelukkigst maakt: inspireren & creëren.

 

Ook werk ik met veel plezier in een stoffenwinkel, en heb ik veel ervaring en kennis van stoffen en fournituren. 

 

Naast het mooie modevak heb ik ook andere grote liefdes, namelijk schilderen (voornamelijk op canvas, stof en keramiek), fotografie, film, conceptdesign, poëzie en interieur. Ik ben altijd op ontdekkingstocht naar nieuwe vormen van kunst; om mijn zintuigen te prikkelen, mij als kunstenares te ontwikkelen én het liefst jou ook een beetje stardust mee te geven.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement