GIGA Kindertheater | De zingende zeemeerminnen

zondag 02 juni

De Zingende Zeemeerminnen, geschoold aan het conservatorium van Arnhem, maken korte voorstellingen voor kinderen en volwassenen voor festivals en op locatie. De zeemeerminnen betoveren hun publiek met wonderschone melodieën, feeërieke kostuums en fantasierijke sprookjes.

Op 2 juni spelen zij 2 voorstellingen die in elkaar overlopen voor alle leeftijden. Ook geschikt voor de allerjongsten!

Het ei

De Zingende Zeemeerminnen hebben een ei gevonden. Ze gaan op onderzoek uit. Iedereen mag meezingen en -spelen. Wat zit er in het ei? Hoe komt het eruit? En wil het met ons spelen?

Muziek: bekende kinderliedjes

De Gouden Bal

De Zingende Zeemeerminnen steken het klassieke sprookje van de gebroeders Grimm in een betoverend nieuw jasje. Als het prinsesje haar gouden bal is verloren in het water, wil een vieze, glibberige kikker die wel voor haar opduiken. In ruil daarvoor belooft het prinsesje dat de kikker haar vriendje mag zijn en bij haar mag komen wonen. Kan het prinsesje haar belofte houden?

Muziek: Mareike Lenz

Tekst: Martine Bijl

Kostuums en decor: Susanne Hurenkamp

Aanvang: 15.00 uur, zaal open 14.50 uur

Vanaf 2 jaar


GIGA Kindertheater

Laat je door GIGA Kindertheater meenemen naar nieuwe ontdekkingen en verwondering! Geniet van vele mooie, spannende en vrolijke avonturen en vergeet voor even alles om je heen.

Er is een afwisselend programma samengesteld voor kinderen waarin verschillende theatermakers zich presenteren. Veel voorstellingen zijn zeer interactief, dus stil zitten is er niet bij! Na de voorstelling is er uiteraard een meet en greet en iets lekkers te snoepen en te drinken.

Mede mogelijk gemaakt door de MeeMaakPodia regeling van het Fonds voor Cultuur Participatie.  

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 7,50

Tijden

zo 02 juni 15:00

Locatie

Walvis

Tickets & tijden

Zondag 02 juni

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement