Hilje van der Vliet

Hilje van der Vliet

Hilje studeerde hobo en piano aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar hobodocenten waren Han de Vries en Jan Spronk. Zij behaalde de diploma’s Docerend en Uitvoerend Musicus en de Aantekening Kamermuziek. Nog tijdens haar studie werd zij aangesteld als hoboïste in het Residentie Orkest. Naast deze veelzijdige baan verleent zij maandelijks haar medewerking aan de cantate diensten van de Residentie Bach Ensembles.

Naast hobospelen is educatie de tweede passie van Hilje. Daarom waagde zij zich aan een tweede studie (Docent Muziek en een Master Kunsteducatie) en is zij naast haar werkzaamheden als hoboïste actief als workshopleider, docent muziek in het basis- en voortgezet onderwijs en in de prachtige combinatie van dit alles: docent hobo.

Vanuit deze ervaringen begeleidt Hilje haar leerlingen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en het ontdekken van de muzikale wereld. Leerlingen van iedere leeftijd en elk niveau zijn welkom.

Kijk voor meer informatie op mijn website of neem contact met mij op.

Hopelijk tot ziens!

Cursussen van deze docent

Rietenles

Rietenles

De hobo is – samen met de fagot – het enige instrument waarbij je helemaal zelf je mondstuk maakt. Dat…

Meer informatie
Hoboles

Hoboles

De hobo is misschien wel het mooiste blaasinstrument dat je kunt leren spelen. Uniek van klank, wendbaar, zangerig en altijd…

Meer informatie

HaFaBra, praktijk en theorie examinering

Algemeen GIGANT examineert, als gecertificeerd instituut, al jaren leerlingen van HaFaBra muziekverenigingen  volgens de landelijke eisen, onder auspiciën van de…

Meer informatie

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement