NAH theater WirWar

Tijden: 10:00-11:30
Kosten: €135,-
Soort aanbod: Cursus
Duur: 16 lessen van 1,5 uur

Voor ervaren Wirwarspelers:

Theatergroep WirWar is een groep spelers met (niet) aangeboren hersenletsel/(N)AH. Het project is bedoeld ter inspiratie, zorgt voor participatie en geeft informatie over leven met NAH. De lessen worden gegeven door Aad van der Waal.

De theatergroep speelt een bijzondere, confronterende en ontroerende voorstelling vol humor. Deze voorstelling is te boeken! Lees meer onderaan deze pagina.

Interesse om mee te spelen? Kijk dan op de pagina van de Instroomgroep.

Hebt u vragen? Mail naar: wirwarapeldoorn@gmail.com

Overige informatie

Theater Wirwar krijgt brede ondersteuning van een werkgroep die bestaat uit ervaringsdeskundigen, spelers, vrijwilligers en professionals. De werkgroep ondersteunt de spelersgroep bij financiën, voorstellingen, ontwikkelingen en vragen.


Voorstelling of workshop door (N)AH-Theatergroep Wirwar boeken

De spelers van theatergroep Wirwar vertellen in deze voorstelling of workshop hun ervaringen. Op ontroerende, confronterende en humoristische wijze laten zij zien hoe hun leven met hersenletsel eruit ziet. Door de voorstelling of workshop ontstaat ruimte voor begrip en herkenning,

Theater Wirwar krijgt inspirerende begeleiding van theaterdocent Aad van der Waal, verbonden aan GIGANT.

De voorstelling is bedoeld voor mensen met hersenletsel, hun naasten, professionals en andere geïnteresseerden. Duur: drie kwartier tot een uur, met daarna een nabespreking met het publiek. Een workshop op maat is ook mogelijk. Wirwar speelt verschillende scènes en sluit af met een nabespreking met het publiek.

De voorstelling of workshop kan plaatsvinden in levenden lijve, op locatie of in GIGANT, maar ook online via een livestream (of vooraf opgenomen).

Boekingen en informatie: Bas Langereis: bazbo@hotmail.com

Reacties van bezoekers op de vorige voorstelling De hoofdzaak:

‘Dat herken ik zo!’

‘Grappig en toch ook indrukwekkend.’

‘Nu begrijp ik iets meer over hoe je de wereld kunt ervaren als je hersenletsel hebt.’

‘Heel mooi. Echt heel mooi. Ik ging met kippenvel naar huis.’

‘De theatervoorstelling maakt diepe indruk. De acteurs laten zien dat situaties uit het alledaagse leven voor hen niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. De voorstelling is afwisselend, confronterend, boeiend en geestig. Spel, tekst en muziek sluiten prachtig op elkaar aan. Het resultaat is een indringende en ontroerende kijk in de belevingswereld van mensen met hersenletsel.’

Bezoeker voorstelling De Hoofdzaak

Foto’s van de repetities

Foto’s door Henk Schrier, Ernst van Rossum en Bas Langereis.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement