NAH theater WirWar

Theatergroep WirWar is een groep spelers met (niet) aangeboren hersenletsel/ (N)AH die ondersteund wordt door een werkgroep van vrijwilligers met (N)AH, door professionele theatermakers en medewerkers van MEE Veluwe en GIGANT. Met het theaterproject realiseert theatergroep een productie voor en door mensen met (N)AH. Het project is bedoeld ter inspiratie, zorgt voor participatie en geeft informatie over leven met NAH.

Deze theatergroep speelt een bijzondere, confronterende, ontroerende voorstelling vol humor en deze voorstelling is te boeken!

Bent u nieuw? Meld u dan aan via het inschrijfformulier. Voor vragen kunt u terecht bij Nienke Goossens, theaterdocent GIGANT, markant in cultuur via 06-25041394 of per e-mail naar sterrendans@ziggo.nl. Locatie: GIGANT, Nieuwstraat 377.

Eerste lesdag: woensdag 2 september

Leeftijd: 18 jaar en ouder
Lesdag/tijd: 10:00 – 11.30 uur
Docenten: Nienke Goossens & Aad van der Waal
Aantal lessen: 16 lessen
Prijs: € 123,50

De eerste les is een open les.

Nienke Goossens

Nienke Goossens

Danspraktijk Sterrendans – spelen, dansen en creëren.

Van kinds af aan ben ik beweging en kijk ik naar beweging. Het was een logische stap om de opleiding creatieve therapie dans te volgen. Ik heb daar veel geleerd over de betekenis van beweging en geleerd zelf dansen te maken. Daarna in het werkveld heb ik me verder verdiept in het geven van dans en theaterlessen. Ik vind het leuk om dans vorm te geven middels heldere en beeldende vormen.

Bij de lessen van Sterrendans gaat het om spelen en dansen. Je krijgt dansexpressie en spellessen.
Je leert middels dans en theater om uitdrukking te geven aan opdrachten en eigen ideeën. Er wordt in solo’s, duo’s en in de groep gewerkt. Ik vind het van grote waarde in de les dat de cursist voelt en meemaakt wat hij doet, zodat hij zelf kan leren creëren. Ook het kijken naar de ander, samenwerken en hiervan leren, vind ik belangrijk. We spelen en dansen door de les!
In de lessen wordt vaak naar een kleine voorstelling gewerkt.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...