NAH theater WirWar

Theatergroep WirWar is een groep spelers met (niet) aangeboren hersenletsel/(N)AH die ondersteund wordt door een werkgroep van vrijwilligers met en zonder (N)AH, de theatermaker en GIGANT. Met het theaterproject realiseert theatergroep een productie voor en door mensen met (N)AH. Het project is bedoeld ter inspiratie, zorgt voor participatie en geeft informatie over leven met NAH.

Deze theatergroep speelt een bijzondere, confronterende, ontroerende voorstelling vol humor en deze voorstelling is te boeken!

Bent u nieuw? Meld u dan aan via het inschrijfformulier. Voor vragen kunt u terecht bij Gretha Visserman: g.visserman@meeveluwe.nl.

Eerste lesdag: woensdag 26 januari

Leeftijd: 18 jaar en ouder
Lesdag/tijd: 10:00 – 11.30 uur
Docent: Aad van der Waal
Aantal lessen: 16 lessen
Prijs: € 126,-


Voorstelling of workshop door (N)AH-Theatergroep Wirwar

De spelers van theatergroep Wirwar vertellen in deze voorstelling of workshop hun ervaringen. Op ontroerende, confronterende en humoristische wijze laten zij zien hoe hun leven met hersenletsel eruit ziet. Door de voorstelling of workshop ontstaat ruimte voor begrip en herkenning,

Theater Wirwar krijgt inspirerende begeleiding van theaterdocent Aad van der Waal, verbonden aan GIGANT.

De voorstelling is bedoeld voor mensen met hersenletsel, hun naasten, professionals en andere geïnteresseerden. Duur: 1 uur, met daarna een nabespreking met het publiek. Een workshop op maat is mogelijk. Wirwar speelt verschillende scènes en sluit af met een nabespreking met het publiek.

De voorstelling of workshop kan plaatsvinden in levenden lijve, op locatie of in GIGANT, maar ook online via een livestream (of vooraf opgenomen).

Boekingen en informatie

Bas Langereis: bazbo@hotmail.com

Reacties van bezoekers op de vorige voorstelling De hoofdzaak

‘Dat herken ik zo!’

‘Grappig en toch ook indrukwekkend.’

‘Nu begrijp ik iets meer over hoe je de wereld kunt ervaren als je hersenletsel hebt.’

‘Heel mooi. Echt heel mooi. Ik ging met kippenvel naar huis.’

‘De theatervoorstelling maakt diepe indruk. De acteurs laten zien dat situaties uit het alledaagse leven voor hen niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. De voorstelling is afwisselend, confronterend, boeiend en geestig. Spel, tekst en muziek sluiten prachtig op elkaar aan. Het resultaat is een indringende en ontroerende kijk in de belevingswereld van mensen met hersenletsel.’

Bezoeker voorstelling De Hoofdzaak

Foto’s van de repetities

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...