Rechts van het midden

Tijden: 20:00 -22:00 (Donderdag)

Zes theatersporters ontmoetten elkaar bij een cursus improvisatietheater van improschool Apeldoorn. Allemaal al enige jaren ervaring en op zoek naar meer. Allemaal lekker zichzelf, en toch heel bijzonder met ieder een eigen talent. Allemaal behoefte aan een ‘linkse hobby’, waar ze al hun hartstocht en expressie in kwijt zouden kunnen. En zo ontstond theatersportgroep ‘Rechts van het midden’… Inmiddels groeit de groep door en bestaat nu al uit 11 leden!

Rechts van het midden is sinds 2018 dé improvisatietheatergroep uit Apeldoorn. Op basis van de input uit het publiek worden er (vaak komische) scènes gespeeld bij optredens en in wedstrijdverband. Om hier elke keer weer goed voor de dag te komen, wordt er elke donderdagavond getraind van 20 tot 22 uur in GIGANT. Hierbij worden er wisselende docenten gevraagd, afhankelijk van waar de leerwens ligt.

Heb jij enige ervaring in theaterspel en/of improvisatietheater en wil je bij een vast gezelschap spelen én samen optreden? Meld je dan aan voor een proefles/auditie bij het Rechts van het midden. Er worden regelmatig meetrainavonden ingepland, om zo te kunnen proeven of er een match is. Heb je geen ervaring in theatersport en wil je basale ervaring opdoen? Dan verwijzen we je graag naar improschool Apeldoorn. 

💡 Meer weten? Volg ze op FB: Theatersportgroep: Rechts van het midden of Instagram: @rechtsvanhetmidden

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor een meespeelavond, dit kan door te mailen naar Eva Kok; evaingeborgkok@gmail.com of door een berichtje te sturen op Facebook of Instagram!

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement