Méli-Mélo

Wereldmuziekorkest Méli-Mélo speelt vooral muziek uit Oost-Europa en Latijns-Amerika. Muziek met vrolijkheid, kracht en snelheid, maar ook melodieën vol melancholie en weemoed. We spelen diverse instrumenten en soms zingen we ook. We treden op bij culturele manifestaties in Apeldoorn en omstreken zoals de culturele pleinmarkt, Cultuur Bij Je Buur en het Meet Your World Festival in Gigant. 

Anneke Frankenberg is al jaren onze inspirerende docent. Zij draagt nieuwe nummers aan, arrangeert de nummers voor onze bezetting en brengt ons in de uitvoering naar een hoger niveau. Anneke is professioneel muziekdocent en violiste, onder andere in het Charivari trio. 

Onze bezetting bestaat nu uit accordeon, contrabas, gitaar, dwarsfluit, mandoline en viool. Nieuwe leden zijn welkom! Vooral mensen die klarinet, dwarsfluit en percussie spelen, maar versterking met andere muziekinstrumenten is ook mogelijk. 

Lijkt het je leuk, kom dan een keer meespelen om de sfeer te proeven en om het uit te proberen. Graag van tevoren even laten weten.

We repeteren elke maandagavond van 19:00 tot 20:30 uur in GIGANT lokaal 3.11.

Méli-Mélo - Anneke Frankenberg

Méli-Mélo (Frans voor mengelmoes) bestaat ruim tien jaar. Het is een muziekensemble voor volwassenen en als zodanig verbonden aan GIGANT, markant in cultuur.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement