Méli-Mélo

Méli-Mélo (Frans voor mengelmoes) bestaat ruim vijftien jaar. Het is een muziekensemble voor volwassenen en als zodanig verbonden aan GIGANT, markant in cultuur. Het ensemble staat onder leiding van Anneke Frankenberg, professioneel muziekdocent en violist van het Charivari trio.
Het ensemble telt door de jaren meestal ongeveer tien personen, zingend of spelend op piano, contrabas, accordeon, viool, klarinet, dwarsfluit, mandoline of gitaar. We spelen wereldmuziek ofwel volksmuziek uit alle delen van de wereld, in ons geval vooral Oost-Europa en Latijns-Amerika.
Uitgangspunt is steeds een melodie met akkoorden waarmee we tijdens onze repetities (iedere maandagavond) eigen arrangementen maken. We treden op bij culturele manifestaties in Apeldoorn en omstreken. Zo zijn we te zien en te horen geweest op de jaarlijkse Culturele pleinmarkt en de muziektent van het Oranjepark Apeldoorn.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Vooral gitaar, percussie, dwarsfluit en klarinet zijn welkom maar ook versterking uit andere hoeken is mogelijk. Lijkt dit je leuk, meld je dan via onze website.

Méli-Mélo - Anneke Frankenberg

Méli-Mélo (Frans voor mengelmoes) bestaat ruim tien jaar. Het is een muziekensemble voor volwassenen en als zodanig verbonden aan GIGANT, markant in cultuur.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...