Harples

Altijd al harp willen leren spelen? Kom langs voor een proefles! Samen kijken we naar waar jij als leerling behoefte aan hebt, om vervolgens met veel enthousiasme de harp samen te ontdekken. Daarnaast kan je als gevorderde leerling ook gewoon terecht!

Sanne Bakker

Sanne Bakker

Sinds 2024 geef ik les bij GIGANT. Zelf heb ik hier vroeger ook harples gevolgd en vind het daarom heel leuk om hier nu een eigen harpklas op te zetten! De harp is een prachtig instrument met heel veel verschillende mogelijkheden en ik deel daarom graag mijn enthousiasme voor dit instrument met mijn leerlingen.

In 2022 ben ik ‘uitmuntend’ afgestudeerd aan de opleidingen Docent Muziek en Klassiek Harp aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle bij Manja Smits. Daarna heb ik in 2024 mijn Master Harp cum laude afgerond aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Sylvain Blassel. Ik speel harp in veel verschillende bezettingen: van orkesten (o.a. het MetropoleOrkest en philharmonie zuidnederland), solo en kamermuziek tot samenwerken met andere kunstdisciplines zoals theater en lichtkunst. Verder vind ik het leuk om eigen projecten te organiseren en op te zetten, en ben ik naast klassieke muziek ook veel bezig met andere muziekstijlen en improvisatie!

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement