Apeldoorns Popkoor

Het Apeldoorns Popkoor repeteert elke week, onder leiding van Reitse Giesbers, op maandagavond in de popzaal van GIGANT. Repertoire: veel meerstemmige popmuziek, waarvan Reitse zelf de koor arrangementen schrijft. Naast hits van nu komen ook classics voorbij en zal het een leuke mix zijn van ballads en uptempo nummers.

Het koor bestaat uit 5 stemgroepen. De grootte van het koor: +/- 45 leden. Het Apeldoorns Popkoor werkt elk seizoen toe naar een eindshows (vaak met bijv. gastmuzikanten, een live-band). Zo traden ze op in o.a. de Gigant, Acec en de Grote Kerk. Ook deelden ze het podium met o.a. Krystl, Cadenza en Ernest Beuving.

Voor meer info ga naar www.apeldoornspopkoor.nl

Reitse Giesbers (The BeatAcademy)

Reitse Giesbers (The BeatAcademy)

Heb je een passie voor zingen en wil je hier iets meer mee doen? Dan is het nemen van zangles in Apeldoorn bij VoiceBeat misschien iets voor jou!

Een moderne manier van lesgeven, waarin de basis van ademhaling en ademsteun wordt behandeld en de nadruk ligt op creatieve aspecten zoals: dynamiek, timing, tekstinterpretatie, beleving en het leren zuiver te zingen. Jong of oud, puur voor het plezier of ambitiegericht, beginnend of gevorderd. Voor iedereen is plaats.

De lessen worden gegeven door Reitse Giesbers, die na zijn studie aan de Herman Brood Academie o.a te zien was in ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ (Ned.3). Momenteel geeft hij ook zangles op de Babette Labeij Music Academy.
Bij VoiceBeat is het mogelijk toe te werken naar optredens, te zingen in een popkoor of in een Vocal Class. Ook is het mogelijk een studio opname te maken.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement