Bökkers

Bökkers GEANNULEERD

Normaal - Bokkers
€ 20,50

Gastenlijst podium
€ 0,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
vrijdag
20 november
20:00
20:30
Popzaal
 
In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus kan dit concert helaas geen doorgang vinden op 20 november. Wij verwachten dat de 1,5 meter-regel in november nog steeds zal gelden en daarmee kunnen we jullie niet de fantastische avond bieden waar jullie op gerekend hebben. Daarnaast hebben wij deze show niet berekend op een maximum van 40 bezoekers en is het financieel niet haalbaar om dit concert zo door te laten gaan.

Op dit moment is onze programmeur in gesprek met de band en boeker om een nieuwe datum te vinden voor dit concert. Gekochte tickets blijven geldig voor een nieuwe datum. Zodra deze nieuwe datum bekend is, zullen we je meteen informeren via e-mail en social media. Bedankt voor je begrip!

 

De onvermoeibare Sallandse rockband Bökkers trakteert zijn bezoekers in 2020 op een frisse piep in de oren. Waar andere bands alleen hun bleke, mensenschuwe gezichten laten zien tijdens hun jaarlijkse Ziggo Dome-avondje, komt Bökkers gewoon dampend feestvieren in Apeldoorn!

Tien jaar nadat de band zijn eerste eigen nummer opnam is Bökkers verworden tot een fenomeen, met honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de Top2000, shows in clubs als Paradiso, op de Zwarte Cross, op dorpsfeesten, in popzalen en in discotheken in het hele land. Overal worden nummers als Annie uut de Bochte, Jezus en Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet luidkeels meegezongen.

Nadat de ballad Kold Bloed vorig jaar veelvuldig op de radio te horen was, zet de band in 2020 alle versterkers weer op 11 voor een ongekend rock n rollfeest. Neem je vrienden mee en zeg maar vast dag tegen je trommelvlies!

Bökkers
Bökkers