Brainstorm Festival | vrijdag

vrijdag 05 november

De 14de editie van het jaarlijkse Brainstorm Festival wordt op 5 en 6 november 2021 gehouden. Met grote namen als Narnia, Leaves Eyes en Eric Clayton belooft het weer een hoogstaand metalfeest te worden. Er zijn drie soorten tickets beschikbaar:

VRIJDAG 5 NOVEMBER:
Eric Clayton AndThe Nine (gothic-rock, USA/NL)
Majestica (power-metal, SE)
Morgarten (folk/black-metal, CH)
+ meer

ZATERDAG 6 NOVEMBER:
Narnia (melodic hardrock, SE)
Leaves’ Eyes (folk/gothic-metal, DE/FIN)
Temperance (melodic metal, ITA)
+ meer

De komst van Narnia (SE) is bijzonder, want de hardrockband viert op het Brainstorm Festival hun 25-jarig bestaan. En dat met een exclusieve show in Nederland, waarbij ongetwijfeld nog één keer alle hits passeren.

Nog meer hits kun je verwachten van Leaves’ Eyes (DE/FIN) die hun succesvolle nieuwe album ‘The Last Viking’ komen promoten. Deze show zal zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van folk-metal en female fronted gothic-metal.

Bijzonder is ook de komst van Eric Clayton And The Nine (USA/NL). De zanger van Saviour Machine presenteert met zijn Nederlandse band zijn nieuwe solo-album. Ongetwijfeld passeren er nog enkele klassiekers uit zijn overweldigende muzikale historie.

Met Majestica (SE) hebben we een fantastische naam staan voor liefhebbers van power-metal. De Zweedse band rond zanger/gitarist Tommy Johansson (Sabaton) is de voortzetting van zijn vroegere succesvolle band ReinXeed.

En dan is er nóg een mooie naam vastgelegd: Temperance (ITA). Met een zangeres en twee zangers belooft deze band er een vocaal spektakel van te maken.

Liefhebbers van het hardere werk kunnen hun hart ophalen bij Morgarten (CH). De folk/black-metal band heeft een goede live-reputatie opgebouwd in Nederland en brengt dit keer een nieuw album mee.

De komende maanden worden meer artiesten vastgelegd voor het tweedaagse festival. Daarbij gaat het zowel om artiesten die mainstage spelen als op het theaterpodium te zien zijn. Verder heeft het Brainstorm Festival altijd een expositie, een bierproeverij en een kleine cd-markt. Genoeg ingrediënten dus om er een mooi feest van te maken.

Meer informatie: www.brainstormfestival.com

Tickets bestellen

Prijs

Normaal vrijdag € 26,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vrijdag 05 november 18:15

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 05 november
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...