CRUSH! | The Songfestival Edition

vrijdag 12 mei

CRUSH! is hét Apeldoornse LHBTQIA+ feestje voor de kleurrijkste feestbeesten. Op 12 mei presenteren we The Songfestival Edition. Een beter moment hadden we niet kunnen kiezen, want een dag later is de finale van het festijn in Liverpool! Deze editie dans je dan ook op de lekkerste nummers uit 67 jaar Eurovisie Songfestival, omringd door de gezelligste mensen uit de community. Van Waterloo, Ein bisschen Frieden, Zitti E Buoni en Saves You Kisses For me tot aan Arcade, Ding-a-dong, Hemel & Aarde, De Diepte en natuurlijk de Nederlandse inzending van dit jaar van Mia Nicolai & Dion Cooper!

Tijdens CRUSH! kan je veilig dansen op de lekkerste nummers uit de 90’s, 00’s, ’10’s en ‘20’s, omringd door de gezelligste mensen uit de community. Voor deze tweede editie van CRUSH! staat niemand minder dan Sieneke op het programma. 

We kennen Sieneke natuurlijk allemaal van haar deelname aan het Eurovisiesongfestival in 2010 met het nummer ‘Ik ben Verliefd (Sha-La-Lie)’. Miljoenen mensen zagen haar schitteren op het podium. De finale haalde ze niet, maar ze vertegenwoordigde Nederland op trotse wijze en de melodie van haar lied klinkt ook nu nog door in menig hoofd. Precies zoals de tekst van het lied al voorspelde.


TIM-BER draait deze CRUSH!-editie de lekkerste dance klassiekers tot heerlijke quilty pleasures. TIM-BER heeft onder andere gedraaid op de Pride in Amsterdam, Utrecht en Amersfoort en is dus zeker geen onbekende in de scene. Ook tijdens de vorige editie van CRUSH! zorgde TIM-BER voor heerlijke tunes. 


Aanvang: 21:00 – 02:00
Voorverkoop: €12,50 / deurverkoop: €15,00 (prijzen zijn exclusief €1,00 servicekosten)

Tickets bestellen

Prijs

Voorverkoop € 13,50

Tijden

vr 12 mei 21:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 12 mei
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement