Vriend van GIGANT – wijziging

Kom je regelmatig in GIGANT voor de beste films, concerten, clubnachten of andere voorstellingen? Dan is het slim om Vriend van GIGANT te worden! Als Vriend schenk je jaarlijks een bedrag aan GIGANT, waarvoor je o.a. korting krijgt op het programma. Met jouw inzet kan GIGANT bouwen aan een sterke toekomst en een inspirerend en veelzijdig programma.

Wat krijg je hiervoor?

  • €2,50 korting op filmtickets.
  • Korting op ons podiumprogramma.
  • Elke maand een Vriendenvoordeelmail met nóg meer korting voor Vrienden.

Je kunt vanaf nu kiezen voor een Vriendschap zonder filmagenda (€25,- per jaar) en voor een Vriendschap met filmagenda (€37,- per jaar). Kies je voor een vriendschap met filmagenda, dan ontvang je naast bovengenoemde voordelen ook elke maand de filmagenda in je brievenbus. Kies je voor de Vriendschap zonder filmagenda dan kun je uiteraard nog steeds altijd een exemplaar afhalen bij onze balie.

Extra informatie

  • Vrienden van GIGANT ontvangen een Vriendenpas. Dit is het bewijs van je vriendschap. Neem je pas dan ook altijd mee bij een bezoek aan GIGANT. Zonder vertoon van je pas aan de kassa/ balie, kunnen wij je geen korting geven.
  • Je Vriendenpas is 365 dagen geldig, ongeacht op welke dag je hem aanschaft.
  • Bij het afsluiten van een vriendschap machtig je GIGANT, tot wederopzegging, jaarlijks de contributie voor de vriendschap van je rekening te schrijven.

Meer informatie? Neem contact op met GIGANT via vriendenvan@gigant.nl

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement