Veerle Jongeneel

Veerle Jongeneel

Mijn naam is Veerle Isabeau en ik ben modestylist, designer en kunstenares. Mode, design en fine-art zijn mijn grootste passies. Ik laat mij leiden door mijn hart en intuïtie, en ben altijd opzoek naar nieuwe vormen van kunst en mode. Vrijheid vind ik enorm belangrijk, zodat jij jouw authentieke zelf volledig kan ontwikkelen. Natuurlijk ondersteund door technische vaardigheid, want het is belangrijk de regels te weten om ze te kunnen breken ;-).

Vier jaar terug heb ik met veel plezier mijn HBO ambacht & modestyling-opleiding succesvol afgerond in Amsterdam. Daarna heb ik mijn kwaliteiten nog meer mogen ontwikkelen in het prachtige couture-atelier van Mart Visser. Vandaag de dag run ik met veel liefde en passie mijn eigen mode & fine-arts atelier, genaamd Atelier Fere. Daar kan ik doen wat mij het gelukkigst maakt: inspireren & creëren.

Ook heb ik door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan over stoffen en fournituren, mede door een aantal jaar met veel plezier in een stoffenwinkel gewerkt te hebben.

Naast het mooie modevak heb ik ook andere grote liefdes, namelijk schilderen (voornamelijk op canvas, stof en keramiek), fotografie, film, conceptdesign, poëzie en interieur. Ik ben altijd op ontdekkingstocht naar nieuwe vormen van kunst; om mijn zintuigen te prikkelen, mij als designer te ontwikkelen én het liefst jou ook een beetje stardust mee te geven.

Cursussen van deze docent

Mode Atelier Fere

Mode Atelier Fere

Jouw eigen, unieke stijl ontwikkelen én maken, met de vrijheid om te ontwerpen wat jij wilt. Leer naaitechnieken, stofkennis en…

Meer informatie
Jongeren Naai Atelier

Jongeren Naai Atelier

Tijdens de Mode Atelier lessen leer je diverse naaitechnieken, werken met basispatronen, modeontwerpen en vertel ik jou van alles over…

Meer informatie
Kinder Naai Atelier

Kinder Naai Atelier

Tijdens het Kinder Naai Atelier beginnen we de eerste les met handwerkjes, om de kinderen te laten wennen aan het…

Meer informatie

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement