Naai Atelier voor Jongeren

  • Lesdag(en): dinsdag & woensdag
  • Doelgroep: 8 tot 13 jaar
  • Tijden: dinsdag van 16.00-17.30 & 18.30-20.00 uur. Woensdag van 14.30-16.00 & 16.00-17.30 uur
  • Kosten: 118,- per twee maanden (exclusief materialen)
  • Locatie: lokaal De Rog
  • Soort aanbod: les
  • Startdata: nieuwe leerlingen mogen op elk moment instromen, mits er een plekje beschikbaar is
  • Duur: voortdurend
  • Extra Info: also possible in English

Welkom bij Mode Atelier Fere! Met veel passie en plezier leer ik jou werken met naald & draad, achter de naaimachine en je eigen kleding ontwerpen & maken! Graag geef ik jou een fijne balans en de vrijheid om je creatief te kunnen ontwikkelen. De lessen worden gegeven in een opbouwende structuur, waarbij eigen ideetjes altijd welkom zijn! Van alles komt aan bod: naaitechnieken, stofkennis, kleurkennis, mode-ontwerp, modenieuws, met patronen werken, etc. Ook vind ik het belangrijk je een veilig en vertrouwd plekje te geven, waar je volledig jezelf mag zijn.

Jaarlijks organiseert ik een modeshow in de theaterzaal van GIGANT (gratis), om de leerlingen een onvergetelijke ervaring mee te geven!

De lessen lopen aan één stuk door. Je ontvangt elke 2 maanden een factuur. De factuur van elke periode zal afhankelijk zijn van het aantal lessen in deze twee maanden (rekening houdend met schoolvakanties). 

Wil je ook graag leren jouw eigen kleding te maken? Schrijf je dan nu in door je naam en telefoonnummer te mailen naar: atelierfere@gmail.com

Voor verdere vragen of informatie mag je contact opnemen via mail of via: 06-26966042.

Hopelijk tot snel!

Veerle Jongeneel

Veerle Jongeneel

Mijn naam is Veer, ik ben gepassioneerd kunstenares, designer en mode-docent. Mijn stijl, interesses en passies zijn heel veelzijdig en ik ben altijd opzoek naar nieuwe vormen van kunst en mode. 

Mijn leven is gebaseerd op het vinden van eindeloze creativiteit en vrijheid. Angsteloos durven zijn en mijn echte ‘ik’ volledig omarmen. Veer in haar puurste vorm, om jou te inspireren hetzelfde te doen. 

Ik laat mij altijd leiden door mijn intuïtie en mijn hart, en zie het als mijn missie om kinderen en jeugd een vertrouwd & veilig plekje te geven waar ze volledig zichzelf mogen zijn. 

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement