Naai Atelier voor Volwassenen

  • Lesdag(en): woensdag
  • Doelgroep: 20-99 jaar oud
  • Tijden: 10.30-12.00 uur
  • Kosten: 118,- per twee maanden (exclusief materialen)
  • Locatie: lokaal De Rog
  • Soort aanbod: les
  • Startdata: nieuwe leerlingen mogen op elk moment instromen, mits er een plekje beschikbaar is
  • Duur: voortdurend
  • Extra Info: also possible in English

De generatiekloof is real: oma’s kunnen naaien, kinderen leren naaien, maar de papa’s en mama’s van tegenwoordig hebben deze kunst helaas niet meegekregen. Daar wil ik natuurlijk graag wat aan doen 😉 

Vanaf 28 augustus ga ik elke woensdagochtend (behalve schoolvakanties) van 10.30 uur tot 12.00 uur met veel passie naailes geven aan volwassenen. 

We starten met het creëren van een goede basis, om vervolgens nieuwe technieken te leren, met patronen te leren werken en aandacht te besteden aan het herstellen/aanpassen van (kapotte) kleding. Duurzaam, creatief, gezellig en leerzaam! Even een momentje voor jezelf, heerlijk! 

Natuurlijk luister ik graag naar jouw wensen, zodat je maakt waar je hart ligt. Ik begeleid mijn studenten altijd individueel, denk graag mee en houd van uitdagingen. 

Als je kind al op les zit, krijg je als volwassene 15% korting! 

Een proefles volgen is gratis, dus voel je vooral welkom om gezellig langs te komen! 

De lessen lopen aan één stuk door. Je ontvangt elke 2 maanden een factuur. De factuur van elke periode zal afhankelijk zijn van het aantal lessen in deze twee maanden (rekening houdend met schoolvakanties). 

Neem gerust contact met mij op voor vragen en/of aanmeldingen: 

atelierfere@gmail.com

06-26966042

Hopelijk tot snel!

Veerle Jongeneel

Veerle Jongeneel

Mijn naam is Veer, ik ben gepassioneerd kunstenares, designer en mode-docent. Mijn stijl, interesses en passies zijn heel veelzijdig en ik ben altijd opzoek naar nieuwe vormen van kunst en mode. 

Mijn leven is gebaseerd op het vinden van eindeloze creativiteit en vrijheid. Angsteloos durven zijn en mijn echte ‘ik’ volledig omarmen. Veer in haar puurste vorm, om jou te inspireren hetzelfde te doen. 

Ik laat mij altijd leiden door mijn intuïtie en mijn hart, en zie het als mijn missie om kinderen en jeugd een vertrouwd & veilig plekje te geven waar ze volledig zichzelf mogen zijn. 

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement