Pianoles – privélessen

Nog niet tevreden over je pianospel en heb je meer tips en begeleiding nodig? Dan is het nemen van pianolessen in Apeldoorn bij PianoBeat iets voor jou!  

Het is mogelijk een gratis proefles aan te vragen.

Wij zijn Anne Keizer, Reitse Giesbers en Levi Ram. We brengen als pianodocent graag onze passie over aan leerlingen in Apeldoorn! 

Eenieder met passie voor pianospelen is welkom bij onze muzieklessenWe geven les aan mensen van alle leeftijden en met elk instapniveau. 

Tijdens de pianolessen staat gevoel centraal. Kennis en theorie komen spelenderwijs aan bod. We behandelen tijdens de lessen o.a.:

  • Houding/vingersetting/techniek: met een juiste houding en vingersetting gaat het aanleren van liedjes makkelijker.
  • Akkoorden leren spelen: het aanleren van akkoorden, spelen van akkoordenschema’s van een lied van bijv. je favoriete artiest!
  • Componeren en songwriting: indien je naar eigen keuze 4 willekeurige akkoorden speelt kan het al gauw beginnen te klinken als het liedje, wij helpen je graag verder op weg!
  • En veel meer.

PianoBeat is onderdeel van The BeatAcademy.

Reitse Giesbers (The BeatAcademy)

Reitse Giesbers (The BeatAcademy)

Heb je een passie voor zingen en wil je hier iets meer mee doen? Dan is het nemen van zangles in Apeldoorn bij VoiceBeat misschien iets voor jou!

Een moderne manier van lesgeven, waarin de basis van ademhaling en ademsteun wordt behandeld en de nadruk ligt op creatieve aspecten zoals: dynamiek, timing, tekstinterpretatie, beleving en het leren zuiver te zingen. Jong of oud, puur voor het plezier of ambitiegericht, beginnend of gevorderd. Voor iedereen is plaats.

De lessen worden gegeven door Reitse Giesbers, die na zijn studie aan de Herman Brood Academie o.a te zien was in ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ (Ned.3). Momenteel geeft hij ook zangles op de Babette Labeij Music Academy.
Bij VoiceBeat is het mogelijk toe te werken naar optredens, te zingen in een popkoor of in een Vocal Class. Ook is het mogelijk een studio opname te maken.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...