Pianoles – privélessen

Nog niet tevreden over je pianospel en heb je meer tips en begeleiding nodig? Dan is het nemen van pianolessen in Apeldoorn bij PianoBeat iets voor jou!  

Het is mogelijk een gratis proefles aan te vragen.

Wij zijn Anne Keizer, Ashwin Evers, Simeon Oosthuizen en Reitse Giesbers. We brengen als pianodocent graag onze passie over aan leerlingen in Apeldoorn! 

Eenieder met passie voor pianospelen is welkom bij onze muzieklessenWe geven les aan mensen van alle leeftijden en met elk instapniveau. 

Tijdens de pianolessen staat gevoel centraal. Kennis en theorie komen spelenderwijs aan bod. We behandelen tijdens de lessen o.a.:

  • Houding/vingersetting/techniek: met een juiste houding en vingersetting gaat het aanleren van liedjes makkelijker.
  • Akkoorden leren spelen: het aanleren van akkoorden, spelen van akkoordenschema’s van een lied van bijv. je favoriete artiest!
  • Componeren en songwriting: indien je naar eigen keuze 4 willekeurige akkoorden speelt kan het al gauw beginnen te klinken als het liedje, wij helpen je graag verder op weg!
  • En veel meer.

PianoBeat is onderdeel van The BeatAcademy.

Anne Keizer (The BeatAcademy)

Anne Keizer (The BeatAcademy)

Mijn naam is Anne Keizer, ik ben pianiste en pianodocent. Je kunt me wellicht gezien hebben bij The Voice Kids (RTL 4). Hierna begon ik met het geven van pianolessen en startte ik aan de studie ‘Jazz&pop piano’ aan het Conservatorium.

Na mijn deelname aan The Voice kids, waar ik veel leerde van mijn coach Marco Borsato, mocht ik in het voorprogramma staan van Roel van Velzen. Ook speelde ik mee in de 1000 spiegels tour van Marco Borsato en deed ik veel pianoconcours.  

Op het conservatorium wist ik mijn muziektheorie al gauw succesvol af te sluiten. Jou dit alles uitleggen tijdens de pianolessen in Apeldoorn is wat ik leuk vind, dit doe ik op een heldere manier, met geduld en enthousiasme/passie. Spreekt jou dit aan? Dan lijkt het me leuk kennis te maken tijdens een proefles!

Simeon Oosthuizen (The BeatAcademy)

Simeon Oosthuizen (The BeatAcademy)

Mijn naam is Simeon Oosthuizen. Ik ben al vanaf jonge leeftijd bezig met muziek. Na lessen te hebben gehad van onder andere Ernesto Oosthuizen (speelde in de Gracht en was winnaar van  ”de grote prijs van Nederland’ in 2001), Jan Leijzer en Willem te Voortwis (Hij was toetsenist bij Spargo, Daniel Sahuleka en Ruth Jacott) ben ik toetsen gaan studeren op de popacademie in Enschede. Hier heb ik me ontwikkeld als toetsenist in verschillende muziekstijlen in de lichte muziek.  

Na een jaar wilde ik mij meer focussen op lesgeven, waardoor ik nu ben begonnen aan de opleiding  ”muziekdocent” op het conservatorium van Amsterdam. Als docent heb ik een vrije manier van lesgeven en geef ik tips en tricks over vingerzetting, ritme, dynamiek en harmonie bij de muziek die jij wilt spelen. Daarnaast is de beleving van muziek  een van mijn prioriteiten en gaan we aan de slag met hoe we jouw interpretatie van een nummer tot leven kunnen laten komen op de piano.  

Reitse Giesbers (The BeatAcademy)

Reitse Giesbers (The BeatAcademy)

Heb je een passie voor zingen en wil je hier iets meer mee doen? Dan is het nemen van zangles in Apeldoorn bij VoiceBeat misschien iets voor jou!

Een moderne manier van lesgeven, waarin de basis van ademhaling en ademsteun wordt behandeld en de nadruk ligt op creatieve aspecten zoals: dynamiek, timing, tekstinterpretatie, beleving en het leren zuiver te zingen. Jong of oud, puur voor het plezier of ambitiegericht, beginnend of gevorderd. Voor iedereen is plaats.

De lessen worden gegeven door Reitse Giesbers, die na zijn studie aan de Herman Brood Academie o.a te zien was in ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ (Ned.3). Momenteel geeft hij ook zangles op de Babette Labeij Music Academy.
Bij VoiceBeat is het mogelijk toe te werken naar optredens, te zingen in een popkoor of in een Vocal Class. Ook is het mogelijk een studio opname te maken.

Ashwin Evers

Ashwin Evers

Mijn naam is Ashwin Evers, in mijn jeugd heb ik in veel instrumenten les gehad maar al gauw was mijn hoofdinstrument de piano.

Dankzij mijn studie muziektherapie op de HAN in Nijmegen maak ik inmiddels in veel genres muziek. Als ik piano speel, maak ik het liefste  pop, klassiek, blues, jazz en soft rock muziek. Wat mij typeert als pianodocent is inlevingsvermogen. In mijn lessen neem ik mee waar ik vroeger zelf tegenaan liep. 

In de toekomst hoop ik een eigen album te maken, de eerste stappen zijn gezet. Ik werk samen met een vaste producer en een eerste lied staat op Spotify. Daarnaast hoop ik nog meer pianoleerlingen te inspireren!

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement